- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- koxx: Az e-sport napistenének ajándéka: Lamzu Inca gamer egér
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerlac
őstag
Origi a játék, mint már mondottam volt, és kb 3 hónapig nem jelntkezett ilyen probléma COD 4 alatt, mióta TS, meg midnenféle mod van, vagy a meleg, azóta csinálja ezt.
videokarim 8800GT és a vga driverrel bajban vagyok, mert nem mindet engedi feltenni, most vmelyik 175.xxx van fennt asszem, de ez nem tuti, mert 169.21-esről újítottam és kb. a 3. engedte fel. nem tudom miért votl ezzel baj. majd megnézem melyik verzió használom per pillanat, bár amióta ezt feltoltam, azóta egyszer fagyott be, de akkor emberesen.
-
gyerpi
aktív tag
stem semmi köze hozzá hogy virágbolti vagy origi a játék esetleg a TS keverhet valamit vagy az Xfire vagy a meleg
de leghamarabb a driver vkarira ez volt nekem is még a cod2-ben nem tudtam a fényerősséget állítani mert azonnal lefagyott amint a csúszkához hozzá nyúltam
régi driver le új fel és azóta semmi baja
mondjuk igaz az a régebbi vkártyákra igaz, de nem mindegyik driver fekszik minden pl. Nvidea-s kártyára nekem a legjobb amit a gyártó adott amit ti is javasoltatok / a legújabbat/ azzal sokat lefagyott
vagy még BIOS frissítés
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Hobby elektronika
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hagyjál már az ilyen hülyeségekkel
- Óvodások homokozója
- Sweet.tv - internetes TV
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Facebook és Messenger
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- HP Zbook Firefly 15 G8 - i7-1165G7/24GB/512GB-/W15"/W10 Pro/ ÁFÁ-s
- Lenovo ThinkPad P16s AMD Gen2 R5 7540U / 32GB RAM / 1TB SSD / FHD Touch ÁFÁ-s
- Samsung Galaxy A52s 5G 128GB 6GB RAM Dual (A528) Mobiltelefon
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3076, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac Surface üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. gar
- 512 GB-os PCIe 4.0-as M2 SSD-k garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest