- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sellerbuyer: Mivel fotózz és videózz 2025-ben? Elég egy mobil vagy kell egy kamera?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kingabo
őstag
válasz
szabi__memo #174 üzenetére
"Gondolok itt arra, hogy problémáik voltak HD filmekkel; Adobe Reader, Winamp, netezés, Excel, stb akadozik. Szerintem elég szerényen álltak hozzá.
Vagy ezek extrák? Vagy mire gondoltok?"
Mapinfóban csináltam a beadandómat meg hozzá a doksit és az alábbi progik futottak: mapinfó MO megnyitva kb 10 rétegen, 2 pdf foxit readerben, 1 ooo writer, ff 2-3 lappal, miranda 2 klienssel (msn, gtalk), foobar, smart security, bionc 4 spinhenge@home szállal és semmi akadozást nem tapasztaltam, a gép: gclf2+1giga ram+1giga pagefile w7en. Ezek után eléggé meglepett amit az itteni tesztben olvastam az ion-ról, de ahogy Dbob is írta, nem mindegy mit vár tőle az ember. Külföldi NEVES oldalakon nem húzták le... (xbit labs, silentpcreview...) -
válasz
szabi__memo #174 üzenetére
Az alapvető probléma ott volt szerintem, hogy ma, az újonnan beszerezhető leggyengébb processzor alá feltelepítették a ma elérhető messze legnagyobb erőforrást igénylő operációs rendszert. Innentől kezdve természetes hogy mindenen elhasal amin lehetséges.
Egyesek azt mondják akik win alól használnak kétmagos atomot, hogy 1080p filmek többségét viszi, itt meg gyorsítással nem vitte. Erre nem tudok mit mondani, mivel én linux alól használom, ahol messze nincs olyan optimalizáció sajnos mint win alatt, illetve nincs cuda támogatott gpum se hogy vajon driver / lejátszó hiba lehet-e.
Én mondjuk nem acrobat readert használok pdf olvasásra x éve, hanem foxit readert win alól, és gnome alapértelmezett olvasóját. Többszáz oldalas datasheetek meg se kotyannak neki. Sok képet tartalmazó ebook se gond. Foxit reader se tökéletes sajnos, képeket elég lassan jeleníti meg, még c2d alatt is. Adobe-al ilyen gond nem volt, de azt azért cseréltem le, mert egy pdf olvasó nekem ne egyen meg annyi helyett amit adobe tett.
Húgom anyám gépén nonstop használja a winampot, és sose számol be semmilyen lassú görgetésről, akadozásról, egyébről, miközben firefoxban internetezik. De ő ezt egy xp alól teszi. Nekem linux alól audacious sem szaggat görgetés közben, pedig mint említettem többszáz tab mellett böngészek firefoxal, miközben még egy tucat program fut.
Excelről, és egyébről beszámolni nem tudok. Réges-rég openofficet használunk itthon, és neki nincsenek gondjai. Max annyi hogy a nyomtatás linux alól postscript driverrel sose lesz olyan gyors, és funkciógazdag mint win alól, de ez nem kötődik a géphez.
Szóval nem, ezek nem extrák, csak túl sok mindenen múlik hogy a mérlek melyik szára indul el. A "még épp jó", vagy a "már nem jó".
Amit én is, és más is alá tud támasztani a prohardveres tesztből, az a flash lejátszás. Sajnos eléggé szerencsétlenül van eltalálva a teljesítmény e tekintettben. Fullscreenen már nem épp folyamatosak a youtube videói, de ion gyorsítása erre is jó....lesz, ha adobe elkészül a megfelelő flash pluginnel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Philips LCD és LED TV-k
- Homokféreggel is pózolhatna a OnePlus 15
- Küszöbön az androidos PC-k
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BMW topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX B365-F GAMING
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE Z790 UD Alaplap GIGA: 2026.07.26.
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Kingston HyperX Renegade 2666MHz DDR4 garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Egyedi ékszerdobozka
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3454, 94% Akkumulátor
- Razer Invicta Elite kétoldalas gamer egérpad (RZ02-00860100-R3M1)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest