Hirdetés
-
LOGOUT.hu
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
rocket
nagyúr
Lenyegtelen ahoz amit irtam, hogy a Crysis Warhead kinek a jateka, a legujabb pletyka alapjan leirtam amit gondoltam, hogy elinduljon a velemeny csere a pletyka kapcsan, de mivel nem negativ az NV-re nezve, igy kevesebb embernek van hozzafuzni valoja, es a legnagyobb megmondo ember sincs ilyenkor sehol, hogy kiszinezze AMD zoldre a tortenet konkluziojat
Nem felejtettem el miota van/lesz piacon az Evegreen mire megjelenik a GF100, meg azt se felejtettem el, hogy szinte biztosan (legalabbis ha ebren vannak az AMD-nel) addigra nem a HD5870 lesz a leggyorsabb 1 GPU-s VGA-juk
"A lower resolution generally means that there can be more quality per pixel."
-
Crytek
nagyúr
Nem hagyok semmit mivel nekem 2 éve ez a karim van.
1280*1024-be játszok mert TFT-m csak ennyit tud.
Szerencsére elég sok új game megy rajta maxon van pár kivétel de az akkor is fent lesz a gépen amikor új VGA-m lesz tehát nem veszitek semmit max spórolok nem is kevés pénzt.Next PC Upgrade: 2022
-
danati
senior tag
A legtöbb játék maximum közeli vagy maximum beállításokkal jól fut 1440*900-ba 88gt-vel. Dirt2 pl 40-60 fps-el megy 4x-es élsimítással, maximum beállítások mellett, dupla magos cpu mellett. Quaddal jobban megy.
Nem azt mondom hogy ez a kártya örökéletű és még jövőre is elég lesz, de ha 1440*900-as vagy hasonló felbontáson játszik valaki annak még elég a 88gt.[ Szerkesztve ]
-
moha21
veterán
te meg ragd off topicba ami nem idevaló és tanulj meg beszélni ez fermi topic nem kinek milyen VGA-ja van és milyen felbontásban játszik...már bánom ilyen agyatlannal leálltam egyáltalán beszélni../képzeld én még 640 * 480-ban is eljátszom olykor/ én itt befejeztem
[ Szerkesztve ]
Nem az az igazi férfi aki minden nőt meghódít, hanem aki ismeri a nagyfeszültségű földkábelek szigetelésének technikáját.
-
priti
addikt
Nem, ez egy sokkal "butább" cucc, Real Desktop a neve. Én nem szeretem ha rögtön az egész életemet látja valaki az asztalon, csak a játékokat szoktam kitenni, video-, zenelejátszót, ilyesmit, ahhoz meg elég ez. Igazából csak unatkoztam, jópofának tűnt, kipróbáltam és rajtamaradt. Úgy amúgy sok értelme nincs, a BumpTop legalább jó valamire. Én ha rátalálnék egy 64 bites file-kezelőre ami egy az egyben olyan, mint a Norton annak jobban örülnék. Régebben volt az a Far Commander, ami ilyen Norton utánzat volt, de mára elhalt az is Nem tudom miért, de ha lenne egy tesztben egy kérdés, hogy mi volt életed legszeretettebb programja én azonnal rávágnám, hogy a Norton Commander, valaki készíthetne egy ingyenes 64 bites klónt...csípném, hiányzik, néha úgy megcsömörlök ettől a sok szartól, linuxra kéne menekülni, de lusta vagyok rendesen megtanulni.
Hardverlesen
-
pitbull93
tag
Már bocsi de nem jó mert nincs 200-ezrem videokarira inkább veszek majd egy HD-5970-et és majd 3 év múlva veszek mellé még egyet és akkor már megéri!Amúgy én is gondolkodtam ezen de nem sokat filóztam!Vagy majd június első hetébe kiderül!Lehet HD-5870 2gb,fermi,vagy HD5970 de majd még meglátjuk!
-
zuchy
őstag
A Fermi már nem a gamereknek készül, csak ide is kiadják. Ha még mindig a game lenne Nv-nek az első, akkor más lenne a helyzet. Venni fog. Amúgy jó kártya lenne, de ez a 300W... Én is szeretném, ha azért nem vallna kudarcot, legalább valami árverseny is lenne.
PC-STYLE.hu
-
danati
senior tag
Lehet utálni az Nv-t de azt se felejtsd el hogy mennyi ideig tartott megfogni az ATI-nak a 8800-as sorozatot.
2900-nak esélye nem volt, 3870-nek se, csak az X2-nek. Sőt egy régi 8800-as kártya még ott van a 4850 szintjén.
Egyszer egyik gyártónak megy jobban egyszer a másiknak. Nem tudom megérteni hogy mire jó ez a fanboyság...(#5818) priti: Sokkal több pénz folyik be az NV-nek a quadro, tesla kártyákból mint a pc-s kártyákból. Nem a pc az elsődleges piac nekik.
[ Szerkesztve ]
-
megint én
őstag
De! Probléma... Ezért várom az olcsóbb kategóriát. Az előző szériából is a GTX260-as volt nem a 285... De nekem amúgy a DX 11-re fáj a fogam igazán... Nincs baj a 260-assal, viszont ATIban nincs ár/teljesítményben megfelelő, mivel a 5770 nem jobb a 260-nál, az 5850 viszont 65-70 ezertől megy.
-
TTomax
félisten
csak az igazán fanok és agyilag zoknik vesznek majd ilyet
Valóban buktának tűnik a fermi,de ez azért jóval árnyaltabb,hogy ki, mikor ,miért veszi majd meg,előre ne hülyézzünk le azért senkit....
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
rumkola
veterán
volt már ilyen a vga fronton nem is egyszer (legutóbb talán a 2900xt)
"5770 nem jobb a 260-nál, az 5850 viszont 65-70 ezertől megy"
és igen, eljutottunk ismét oda, amit mindenki utált a 88xx korszakban... megvolt a csúcs (8800/2900) kúvadrágán, aztán jött a középkategória ahol semmi nem volt, aztán jött a "belépőszint" DX10 (8600/2600) ami a csúcs felét nyújtotta sebességbentehát vagy vettél egy szar dx10-est vagy rohadt drágán egy felső kategóriást
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
Szerintem ezt a formát tartogasd az ATI márkafan közösségen belülre.
Ott nem lelsz ellentmondásra.Én letojom milyen márka csak jól menjen.
A márkafanok véleményét inadekvátnak tartom, súlytalan amit mondanak.
Az is gyanús, akinek mindig a birtokolt VGA-ja a legjobb és a többi szar.
Ilyenekkel nincs miről beszélni.
Ennyi. -
Vitus
őstag
Szerintem egyikkel sem. Ha van rá pénzed akkor figyelembe veszed a játékokat amiket szeretsz, hogy miket támogatnak és azt választod amelyik többet kínál neked. Én tuti nem a tesztprogik pontszáma alapján választanék. Bár ez nem fenyeget, mert a 3850-em még low detailen sokáig húzza.
Jobb ma egy túzok, mint holnap!
-
szab0729
tag
A GTX480 kb. 115k körül lesz, a 470 80k körül. 5970 áron nem fog jönni, mivel az 5970 700-750$-ért megy külföldön is. A 480 és a 470 meg sorrendben 500 illetve 350$ környékén, tehát árban egyértelműen az 5870 illetve az 5850 ellenfeleiként fognak kijönni. A 470 nem lenne rossz egy kicsit olcsóbban, annyival nem tudhat kevesebbet a 480-nál sztem mint amennyivel olcsóbb nála.
Szerk.: és 5970-ből folyamatosan még mindig alig lehet kapni.
[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
titán
Nem szolok hozza semmit, mert az ati total feleslegesen adta ki akkor a kartyait, hisz nem tudta senki kihasznalni a dx11-et pl. De meg manapsag is inkabb media bullshit, mint latvanyos dolog. Se nem gyorsabb a dx11, se nem lathato igazan. Inkabb dolgoztak volna meg ok is a kartyan es a fermivel egyutt kiadni es legyilkolni oket.
Amugy meg nem izgat, hogy az atihoz kepest mennyit lep az nv, kizarolag az, hogy onmagahoz kepest mennyit. Aki ati parti, az is igy gondolkozik, csak a piros kartyakat nezi. -
titán
Na latod itt jon ki az ati fansag, total feleslegesen megvette gy kartyat, csak hogy neki dx11 meg ati legyen, az nem szamit, hogy kihasznalja-e. Nyilvan a gyartoi oldal ertheto, ez uzlet. En inkabb maradtam a 280-nal, pedig vehettem volna barmikor dx11-es ati kartyat, tobbet is. De asszem most eljott az ido a valtasra.
[ Szerkesztve ]
-
citrom904
tag
-
Toninho13
aktív tag
Valakivel össze kéne hasonlítanod az eredményeket, mert ez egy érdekes teszt lenne.Az a baj, hogy nincs olyan teszt, ahol tisztességesen meghajtják a versenyzőket.Olyan rész általában van, hogy OC, és valami azért lássák, hogy tuningoltunk valamit rész van, és akkor 1játék hozzá...Na bumm, az nem eligazítás.Ezért kérdéses még a Fermi valódi ereje.Az 5870-et elveri alapon, addig oké, csak az 5850-et elég bivaly módra lehet tuningolni.
-
Toninho13
aktív tag
Mondjuk ez a tapasztalat dolog érdekes itt a PH-n.Pl amikor vettem az 5850-emet, akkor sok embert láttam, aki 4870X2-re váltott róla, mert, hogy az gyorsabb szerintük.Én meg pont a fordított utat jártam be.Lehet, hogy addigra már normális driverek lettek, vagy nemtom, de én nem éreztem lassulást.A 4870X2-vel meg sok helyen volt gondom a skálázódásával.
-
fsb1000
nagyúr
Nyugi ATI fanok, sikerült megoldanom az 5870-el kapcsolatos problémát.
Végleges megoldást találtam. Akit érdekel annak PÜ-ben megírom!Nem kell izgulni, hogy többet masszívan előjön a téma.
De a furmárkot ne nézzétek hosszabb ideig, mert epilepsziás rohamot okozhat azzal, a másodpercenkenti reccenésével. Akkor is ha nem látjátok.Ezt meg töröltetni kéne a Youtube-ról mert közveszélyes: [link] és már okafogyott.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest