Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A legtöbb kérdésre (igen, talán arra is amit éppen feltenni készülsz) már jó eséllyel megtalálható a válasz valahol a topikban. Mielőtt írnál, lapozz vagy tekerj kicsit visszább, és/vagy használd bátran a keresőt a kérdésed kulcsszavaival!
Új hozzászólás Aktív témák
-
lenox
veterán
Nem tudom mi ertelme szorszalhasogatni, kb. ketszeres, oke, a technologia nem engedi, akkor legyen csak 1.7, johet. Mint tudjuk tobb shaderrel es alacsonyabb orajellel ez meg tovabb tud noni, es az uj chipben 896 lesz, tehat lehet meg novelni, tehat szerintem siman meg tud lenne a dupla. Marmint nem fognak ilyet csinalni szerintem, de tudnanak.
Mobil P600 nem ugyanaz, mint a desktop, 128 bites - 80 GB/sec.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban az OFF és minden egyéb, nem a témához kapcsolódó hozzászólás gyártása TILOS!
MIELŐTT LINKELNÉL VAGY KÉRDEZNÉL, MINDIG OLVASS KICSIT VISSZA!!
A topik témája:
Az NVIDIA éppen érkező, vagy jövőbeni új grafikus processzorainak kivesézése, lehetőleg minél inkább szakmai keretek között maradva. Architektúra, esélylatolgatás, érdekességek, spekulációk, stb.
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- Linux kezdőknek
- PR-Telecom
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Filmvilág
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest