Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szinyák
őstag
válasz SkyTrancer #5098 üzenetére
kb így kellene és akkor minden látszódik nincs kérdés . Meg annyi +.- ba kommentnek hangos nem hangos milyen meg vagy vele elégedve stb Coilwhine van nincs stb.
Az mindegy mit futtatsz rajta csak a gpu-z ablak a max értékeket logolja az a lényeg..[ Szerkesztve ]
Szinyák
-
VoltanIgor
tag
válasz Rabbitf_24 #5088 üzenetére
Az elvileg csak a gpu erejét méri nyersen, nem befolyásolja a cpu - ugyebár többféle tesztet végez el egy runban a Time Spy. Ennyi jött ki, kártyája válogatja, és ugyanannál a kártyánál sem szokott lenni két teljesen egyforma.
-
keIdor
titán
válasz ForRedGlory #5075 üzenetére
Én is 120Hz-en játszom és lock is van ennyire.
Egyszerűen felette nem látom a különbséget.
Viszont hűvösebb és halkabb minden.
Ha felbontásban akarsz az ember feljebb lépni, akkor kell csak új VGA nekem is.¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
KAMELOT
titán
válasz SkyTrancer #5103 üzenetére
Mi látni szeretnénk, hogy adott hw közegben, miylen adatokat produkál.
Tudjuk hasonlítani egymáshoz.V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
VoltanIgor
tag
Coil whine eddig nem volt, a ventik is halkak - egyszer direkt felpörgettem 100%-ra, az igen hangos volt, de full load alatt csak félgőzzel megy, annak szinte nincs hangja. Itt ugyan 69.3 fokot ír maximumnak, de a Dying Light 2-ben full rtx mellett, DLSS nélkül nem ment még 68 fölé, pedig az izzasztja rendesen.
-
MODERÁTOR
Phanteks P600s hazikoban hasznal vki nem FE 4080/90-et vertikalisan? Nem nagyon talalok infot rola, hogy mi a max vastagsag ami meg beferhet.
Eladó OAKLEY Hijinx Robert Pimple Artist Series Limited Edition napszemüveg
-
Drizzt
nagyúr
válasz VoltanIgor #5107 üzenetére
1800-as RPM-nel en azert eleg hangosnak ereztem a kartyat. De kulonbozoek vagyunk, csomo mindentol fugg, hogy kinek milyen hang a zavaro. Nekem annyi a tanulsag, hogy kb. mindig csak a legcsendesebbnek mert kartyat szabad megvennem, mert egyedul annal van esely, hogy hosszu tavra megbekeljek a hangjaval. Mindegy, problema nelkul sikerult elallni.
[link] Alzan 900K alatti 4090 tomegevel, mar tobb ora ota.I am having fun staying poor.
-
MODERÁTOR
válasz Rabbitf_24 #5111 üzenetére
De elmeletben beferne? Ugyis nyitott haznal hasznalom a kartyat.
-
törölt tag
RÖG Strixx
Mondjuk a 21 hó gari nem tudom hogy jön ki.ASUS ROG STRIX GeForce RTX 4090 24GB OC - HardverApró (hardverapro.hu)
-
veterán
Találtam új Strixet viszont csak 4080. Szerintetek 4K@120Hz esetén jó vétel lehet vagy mindenképp ajánlott a 4090?
3080 Ti-t váltana..The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
MODERÁTOR
válasz flashpointer #5124 üzenetére
Itt az ideje megvágni ezt a pofátlanul magas árat, átlagban min 100e ft-tal kéne olcsósodnia.
-
voodoo98
addikt
Én is arra jutottam, hogy 4k (100-120fps+)-hez tényleg a 4090 kell (persze a 4080 is jobb lenne, mint ami most van (3080Ti). De ha lúd...), csak ne lenne ilyen kegyetlen drága.
[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
laychi
veterán
válasz voodoo98 #5129 üzenetére
Ahhoz képest az 1949-ről induló, majd 1999-re emelt KFA2-t a Saturn és az MM most emelte 2099-ra Ez volt az egyik legolcsóbb a kínálatukban.
Valamit félre érthettek.
Valamint tovább kellene csökkenteniük.
Vetítsük le 4090 FE-re
Listázáskor 1 USD=1.03 EUR
Most 1 USD 0,95 EUR
1599*1,03+19%(német áfa)= 1959.8943 Euro Bruttó
1599*0,95+19%(német áfa)= 1807.6695 Euro Bruttó
És ez nem árcsökkentés... -
Raymond
félisten
Most csokkentette az NV a hivatalos Europai arakat 5%-al [link]
4090: 1949 -> 1859
4080: 1469 -> 1399A hivatalos indoklas az USD:EUR kurzus valtozasa, de erre nem szoktak 2 honaponta reagalni maskor se azert gondolom nem sajnaljak a jo PR-t se hogy csokkentik az arakat foleg a raktarakban porosodo 4080-asoknal
[ Szerkesztve ]
Privat velemeny - keretik nem megkovezni...
-
nagyúr
Nekem is elfért, nem azzal van a gond, hanem azzal, hogy annyira közel van az üveghez, hogy az már kihat a hűtésre.
Melegebb jó pár fokkal, és hangosabb is, mivel csóri magasabb fordulaton járatja a ventiket.
Szóval fizikailag elfér, de csak akkor nem lesz hátrányod a vertikális rögzítéssel a 40xx esetén, ha a) vízhűtéses a kari, B) nincs rajta az oldala.Új hardverek számlával, garanciával érd PM.
-
KAMELOT
titán
Ja csak -152€ abból, hogy erősebb lett az euro. Akkor milyen árat csökkentenek?
Csodálkoznak nem viszik egyiket sem!?!
Enyniért nem is kell senkinek.
1000€ 4080 az okés lenne.sylex1: Majd jöm az AMD, aztán kénytelenek lesznek mégjobban csökkenteni.
[ Szerkesztve ]
V1200 - 18CORE - SUPRIMX
-
kwzatz
őstag
válasz voodoo98 #5129 üzenetére
A fenti cikk alapján ezen felül is lesz még csökkentés a 4080-hoz hónap közepén, ez csak az EUR/USD árfolyam miatti kiigazítás. A 4090-hez meg majd 2023 első negyedévében.
A jósgömböm úgy néz ki, most sem tévedett amúgy.
Még azelőtt, hogy egyáltalán bejelentették volna az MSRP árakat a 4000-es szériához
"Amire én számítok, az szimplán további jelentős áresés 3xxx fronton, a mostani EVGA-s hírhez hasonló meglepő, gyönyörűséges clusterfuckokat sejtető hírek sora, majd egy teljesen mindegy milyen MSRP-n érkező (majd az néhány hónap múlva csökkenő) 4xxx-es széria és recesszió, ami tovább fűszerezi többek között ezt a piacot is."
Ezt pedig a bejelentés után:
Elteszik a szuperprofitot az early adopterektől...
(vicces, hogy az a pofátlan, meglepő rész abban a formában ment is a kukába )(A scalperkedés kezd extrém sport lenni ilyen körülmények között. )
[ Szerkesztve ]
"Everything is high risk, if you are a pussy."
-
voodoo98
addikt
Én Q1-ben tervezek váltani majd 4090-re (elsődlegesen GW Phantom non GS-re, aztán majd meglátjuk. Legjobb lenne egy MSI Suprim X vagy Gaming X trio, esetleg asus, de az se baj, ha nem ciripel nagyon ).
Most úgysincs olyan játék (nekem), amire nagyon "kéne".
Kérdés, hogy mekkora áresés lesz itthon. Pl.: 800k alatt lesz új 4090? Vagy akár 700-750k-ért?
Mert most igencsak 880-900k+.[ Szerkesztve ]
Gangsters on the Boardwalk http://play.google.com/store/apps/details?id=com.hattedskull.gangsters
-
pohár
félisten
nyehehe
nettó 500k lesz a 70Ti, napokon belül jönni fognak az MSI-k
GB = gigabyte, Gb = gigabit, olyan nehéz ez? | %-kal, 2-t, 0-s, 0-ra, 0-hoz, 0-val, 0-n, 3-as, GB-tal, MHz-cel, 1-gyel, 2-vel, 3-mal, 4-gyel, 5-tel, 6-tal, 7-tel, 8-cal, 9-cel, 10-zel, 100-zal, 1000-rel |
-
pohár
félisten
-
SkyTrancer
senior tag
ha valaki rendelt már, vagy belefutott már egy ilyen 90 fokos 12vhpwr kábelfordítóba, az jelezze már itt, vagy akár privátban is ha lehet, mert nagyon szemezek valami ilyesmivel, akár használtan akár újonnan is, mert ez nagyon csibészes ez a merev ló***sz itt a kártyából kiállva
-
Rabbitf_24
addikt
válasz SkyTrancer #5149 üzenetére
Már jópár hete feliratkoztam cablemod-os cuccra, de még nem kaptam értesítést…
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gigabyte Aorus Master 4090 + EKWB 4090 Nickel Acetal blokk
- RTX 4060/Ti/4070/Ti Videokártya Vásár
- nVidia RTX 4060 TI - 4070 - 4070 TI - 4080 - 4090 - Update 10.21-
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Tápkábelek És Adapterek 12VHPWR Egyedi Harisnya Nvidia
- NVIDIA 40xx VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS AKÁR AZONNAL KÉSZPÉNZBEN VAGY UTALÁSSAL - WWW.PCFELVASARLAS.HU
- Gainward RTX4080 Panther Alza Garanci 2027ig!!!
- RTX 4070 Ti Asus TUF 12GB
- Zotac GAMING GeForce RTX 4080 SUPER AMP Extreme AIRO nVidia 16GB GDDR6X 256bit
- ÚJ! BONTATLAN! GIGABYTE GeForce RTX 4070Ti SUPER AERO OC 16GB MAGYAR GARANCIA 3 ÉV + 1 ÉV GYÁRTÓI
- ASUS GeForce RTX 4070 SUPER PRIME OC 12GB GDDR6X 192bit (PRIME-RTX4070S-O12G)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest