Hirdetés
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- Trump vagy Harris
- Szabad e használt OLED televíziót venni?
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pakmara
őstag
válasz TheMartin03 #6403 üzenetére
Igen, már másoik is mondták, hogy csak nekem új a dolog. A 30%-al illetve a fan stop hiányával nem lenne problémám. Egyedül az 1200-as minimum nem volt szimpi, de igazából ez is csak egyéni preferencia kérdése...
-
aginor
veterán
Tapasztalat alapján sokkal jobban porosodik (és kopik a csapágy is) fanstop nélkül, miközben nem számottevően hűvösebb (bár ezt azért hűtése válogatja).
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
BerserkGuts
őstag
csapágy golyó nem tud elkopni legkeményebb acélból van azt a gyémánt tudná koptatni vagy a volfrám xD
Brinell skálához is azzal mérnek (kis vagy nagy golyó mennyire mélyre tud menni)
ami kb 2000Newton/mm2 bír ki
és az átlagos szerszám acél meg csak 300 körüli szokott lennihttps://www.sizes.com/units/brinell_number.htm [link]
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
shteer
titán
válasz BerserkGuts #6407 üzenetére
Ha nem tud ellopni, nem kellene sosem semmilyen csapágyat cserélni
szerintem jónak tűnik..
-
Pakmara
őstag
Nehéz erre mit mondani. Mindenkinek más füle/háza/gép elhelyezése van. Nekem víz volt előtte, annál hangosabb. 1200 fodulaton megjön a szélzaj azért. Ha lenne egy 600-800 rpm-es lépcső 58 fokos/1200-es start előtt az szimpibb lenne.
Fülessel játszom, uh összességében nem vészes. Inkább a jobb személyre szabhatóság hiányzik.
-
coller21
csendes tag
Nagyon vacilálok az Asus 2 és 3 ventis példánya között. Remélem a tiéd is halk lesz majd. Amúgy 30db ír a mérés a neten.
-
Hanok
senior tag
[link]
Nyilván ez a sima 4070-ek megjelenését követően keletkezett, akkor még paletta is jóval szűkebb volt de egy pár órát lehet még ezzel is szöszmötölni ha érdekel a téma, és legalább lásd hogy mit nem szabad abszolút venni Viszonylag sok szempont benne van, vrm meg memória hűtés is. Sajnos nem Up to Date már de remélem segít valamit. Én ez alapján vettem az inno3d-t még nyáron. De ha befért volna az ASUS a házba akkor lehet elcsábultam volna.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
Volt a dobozban egy ilyen karton lap, amiből ki lehet pattintani ilyen alakzatokat.
Ez mire jó?
Aki él és nem boldog, az téved!
-
- = Zk = -
félisten
nem csak kopásból adódó hiba miatt kell csapágyat cserélni...
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
- = Zk = -
félisten
válasz Pakmara #6418 üzenetére
de van, csak bele kell "rajzolni"+force stop pipa....
gyárilag nincs fanstop a kártyámon, de mégis betudom lőni MSI AB-vel... pedig ez egy KFA2 3080..." Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
BerserkGuts
őstag
kizártnak tartom mondom legkeményebb fém nem koptatja el semmi csak saját maga
csapágy kosárra gondolsz vagy ami tartja ott van a gyenge pont aztán ha kiesnek a golyók és egymást koptatják az más dolog de csak úgy nem kopik el
+mondjuk nem hiszem hogy valaha szétszedtetek egy ventit is de a vga-kon mágneses megoldás van nincs benne csapágy golyó xD [link] https://www.youtube.com/watch?v=XrcyO4_BvIg
[ Szerkesztve ]
12600KF/ROG Strix 4070ti/ROG Strix B660/Noctua NH-D15S/ROG Strix AuraEdition 850W/SamsungOdysseyG7 32" 1440p/ThermaltakeTower900/RazerViper8K/F4-3200C14D-16GFX(FlareX)/Kingston A2000
-
shteer
titán
válasz BerserkGuts #6421 üzenetére
Ne írj már hülyeséget - jópár Vga ventiben cseréltem már csapágyat. Van bennük, duplán.
ASUS GTX 1060-ba pl ez kell: 693ZZ 3*8*4(mm)És a bejutó mikropor (kvarc) teszi tönkre
[ Szerkesztve ]
szerintem jónak tűnik..
-
aginor
veterán
válasz BerserkGuts #6421 üzenetére
Jellemzően ezeket a csapágyakat a por csinálja ki. Bejut a csapágyházba, megül a kenőanyagban, ami onnantól kezdve koptatja, vagy ha nagyon sok a por, akkor akár meg is szorulhat a csapágy.
"vga-kon mágneses megoldás van nincs benne csapágy golyó" - létezik olajfilmen futó csapágyazás is (lásd AC ventik/hűtők), de még az is tönkremegy (ezek indításkor szárazon futnak). Amúgy nem minden gyártó használja. Legjobb tudomásom szerint még mindig kisebbségben vannak a hagyományos csapágyazásokhoz viszonyítva.
Azért vagyunk a világon,hogy valahol vegyünk egy ATI Radeon-t :))) by: LADA VFTS http://www.flickr.com/photos/40852488@N03/
-
BogyóBP
addikt
MSI kártyákat miért hagyják ki mindig ezekből a tesztekből?
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
-
Zanik
addikt
Na, egyelőre ez a kiszemelt. Tervek szerint tesóm németben megrendeli, és majd február végén hozza. Nem hinném, hogy addig Alzánál 255e HUF alá bekúszna az ára.
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
4264adam
veterán
-
Sundesz
őstag
Gigabyte 4070 Gaming OC tapasztalat: ennek halkak a ventilátorai szemben az Aero-val, szóval megkövetem magam. Coil whine nem zavaró, akarcsak az Aeronál.
Hörcsög Powa'
-
BogyóBP
addikt
válasz Sundesz #6429 üzenetére
Nem zörögnek a ventik? Majd fognak sajnos konstrukció hiba a gigabyte windforce hűtése a tesztek szerint. ÉN eddig azért nem mertem megvenni. Illetve a ventiknél lévő led se tudom mennyire lenne zavaró.
ASUS ROG Strix B660-F Gaming WIFI | Intel Core i5 12600KF | 2x16GB G.Skill Trident Z5 RGB Silver DDR5 6000mhz CL36 | Asrock RX 6700XT Challanger Pro 12GB | Kingston NV2 1TB NVMe + Kingston NV2 500GB NVMe | Acer Nitro XV272up 27" | bequiet! Pure Power 10 CM 500W | Coolermaster Qube 500 | Creative 2.0
-
BogyóBP
addikt
Már nemtudom hogy keveredtem oda de a video feltöltője és a kommentelők is panaszkodtak egy venti zörgésről amit a videó feltöltő "állitása szerint" a blokk és a fanokat tarto bracket okoz, ezek közé kábelkötözőket vágott be alátétnek és így eliminálni tudta ezt a zörgést. A gond mind3 ventit blokkját érintette. Az hogy ez eagle OC vagy a sima windforce oc volt meg nem mondom de talán az előbbi rémlik.
-
Tangerine
senior tag
válasz lockdown90 #6430 üzenetére
Aorus a top, csak sajnos sehol nem lehet kapni a 4070 Supert.
Vacillálni, vagy nem vacillálni, ez itt a kérdés, vagy mégse?
-
Sundesz
őstag
-
SzlobiG
félisten
válasz Pist@bácsi #6435 üzenetére
Elite és Master között csak órajelbeli kül van, nem?
-
BogyóBP
addikt
Amúgy valaki tudja hogy MSI 4070 slim X ből a fehér mért olcsóbb mint a fekete?
-
SzlobiG
félisten
válasz Pist@bácsi #6440 üzenetére
Ja hát az nekem nem kell úgyse a hűtés a lényeg az meg brutál jó.
-
lockdown90
senior tag
Van valami top lista, hogy hutes/homerseklet stb alapjan az eddig kijott kartyak hogyan szerepelnek?
i7 13700k - 32Gb DDR5 - RTX4070S
-
evitiguF
senior tag
válasz lockdown90 #6442 üzenetére
Techpowerup általában elég sok verziót tesztel, kiindulási alapnak nem rossz.
-
FragMaster
addikt
4070 Ti Super esetén van tuti UV beállítás Afterburnerben? Nem a határokat keresném.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
pergabb
senior tag
megnézed a 4070ti listát és ugyan az lesz, főleg ha a hangot nem nézed, de a hűtés mellett nézzed meg a vrm mennyiség és minőség stb listáját is. Inkább legyen 3db-el hangosabb, mint hogy ezek ócskák legyenek.
Ez a lista csak a hőmérsékletre vonatkozik, hogy mi ajánlott. Sárgába nem mennék le.[ Szerkesztve ]
-
Zanik
addikt
Hanok linkelt nekem egyet reddit fórumról a sima 4070-esekre, ahol elég alaposan megnézi a kártyák felépítését a srác. Van róla videó is.
Mivel a legtöbb gyártó a Super kártyákra ugyanazt a hűtést rakja, mint ami a sima 4070-eiken voltak, így arányaiban nem várok nagy változásokat a +20W ellenére.Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- NVIDIA RTX 3060 Ti Founders Edition 8GB használt videókártya eladó garanciával!
- ASUS ROG GTX 1660 Ti
- Sapphire 7900xtx nitro+ vaporx 24g , kis hibával
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs