Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Meridius11
aktív tag
válasz TheMartin03 #6003 üzenetére
Nálam 2 napja van Gainward Panther 4070TiS. Először ASUS TUF-t rendeltem, mondván mégiscsak minőségibb alkatrészekből van és a tesztek szerint is top a hűtése, de 117FPS frame limitnél olyan kávédaráló coil whine-t tolt hogy 5 perc után csomagoltam vissza. Helyette jött a Panther, cw minimális, OC-val úgyse fogok bohóckodni, halk és nekem a hőfokok is rendben vannak. Ezelőtt is Palit kártyám volt, azzal se volt semmi gondom.
Tesztek:
https://www.igorslab.de/en/palit-geforce-rtx-4070-ti-super-panther-3x-16-gb-in-review-another-msrp-card-but-with-a-heavyweight-cooler/12/https://www.gpureport.cz/recenze/429/gainward-rtx-4070-ti-super-panther-oc-16g-hodnoceni.aspx?article=429&page=9
-
pergabb
senior tag
válasz TheMartin03 #6003 üzenetére
Melózol is, vagy csak game? Meló, akkor tuti nem adnám el a 3090-et és váltanék 4070ti superre. Játék, akkor már a fogyasztás miatt is megéri, de felbontás függően gyorsabb is, 4k-n már csak pár %.
Msi ventus szerintem trágya, elnézést akinek az van.
Gainwardból van jó és rossz is, Zotacból van jó, sőt abból készült 4070ti esetén a leghűvösebb kártya. Akarsz bármit rángatni, számít milyen vrm chip van rajta stb, akkor már más irányba kell nézned, de itt is van kivétel, ha vki nyert a szilícium lottón, lásd nálam bika tdp kerettel rendelkező 4070ti suprim x kártyám pár elvileg lófing kártya simán lealáz -
pergabb
senior tag
válasz TheMartin03 #6019 üzenetére
hát valamelyik cicereg, valamelyik nem, valamelyik melegszik, valamelyik nem..
Pl itt egy videó sima 4070ti esetén kb mi merre volt -
pergabb
senior tag
-
Årpi
őstag
válasz TheMartin03 #6198 üzenetére
Én vagy 4070 Supert, vagy 4070 Ti Supert vennék. 4070 Ti szintjét egy jobb 4070 Super pár %-ot lemaradva hozza, ha kell az extra erő és a 16 GB VRAM, akkor meg ott a 4070 Ti Super. Persze a használt piac miatt a 4070 Ti sem biztos, hogy rossz vétel, ha megfelelő áron jutsz hozzá.
Nálam volt Gainward Panther 4070 Ti, ami kb. az egyik legolcsóbb 4070 Ti a piacon. Hőfokokban így sem volt vele probléma, sőt, de a ventilátorok elég zajosak voltak és fura, morgó hangot is adtak ki magukból. iPhone 16 Pro | MacBook Air M3 | 7800X3D / 4070 Super PC |
-
s.bala31
őstag
válasz TheMartin03 #6198 üzenetére
Ha a 3090 OP számodra akkor nem valószínű hogy 4070Ti/Super-ben kéne gondolkodnod mert mindkét kártya gyorsabb a 3090-nél 1440p-ig. Talán 4K-ban jobb a 3090 a 24Gb vram miatt.
-
Pakmara
őstag
válasz TheMartin03 #6267 üzenetére
1200RPM alatt? Azért az szép...
-
Pakmara
őstag
válasz TheMartin03 #6403 üzenetére
Igen, már másoik is mondták, hogy csak nekem új a dolog. A 30%-al illetve a fan stop hiányával nem lenne problémám. Egyedül az 1200-as minimum nem volt szimpi, de igazából ez is csak egyéni preferencia kérdése...
-
fahrii
őstag
válasz TheMartin03 #7085 üzenetére
Alza újracsomagolt esetén csak meglepetés érhet.
-
Géjza
őstag
válasz TheMartin03 #7085 üzenetére
Azon érdemes elgondolkodni, hogy miért küldhette vissza az adott kártyát az illető. Hangos, kerregő venti? CW? Vagy csak nem tetszett neki?
Eddig 1x küldtem vissza alzának vga-t, azt durva cw miatt és hangosabb, mint várt ventik miatt (nem kerregett, csak szimplán számomra hangos volt).
-
Géjza
őstag
válasz TheMartin03 #7095 üzenetére
De ha biztos tudod sztornózni te magad (nevedre szól az eredeti alzás számla), akkor ha valami nem tetszik rajta, akkor 14 napon belül elállhatsz. Azaz rizikó nem sok lenne így, max egy kis macera.
De ezt az eladóval nagyon át kell beszélni, hogy pontosan mi hogy lesz, mit kapsz kézhez, mi lesz a számlán, ha gond van nem neki utalja vissza a zsét alza, hanem tuti neked (te alza fiókod alatt kell legyen a kártya tutira).
Személy szerintem én is erősen gondolkodtam ezeken a lehetőségen (sokan hírdetnek így), de inkább vettem egy vadi újat (nem alzából).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gaming notebook topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Spórolós topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Filmvilág
- Autós topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.