Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheMartin03
tag
Sziasztok!
Gondolkodtam a 3090 leváltásán egy 4070 Ti Super-re. Feleslegesnek tartom a 3090-et, meleg is, és még sokat is eszik. (Plusz jó lenne egy NullNapos kártyára cserélni)
Nem sokkal kéne megdobnom az eladási árát, hogy kijöjjön egy olcsóbb 4070 Ti S a GainWard, ZOTAC, vagy MSI Ventus 2X-okból.
Van valami tudnivaló ezekről a kártyákról? Élhetőek, vagy inkább tartsam meg a 3090-et, ha nem szeretnék sokat rádobni az upgrade-re?
Köszi előre is! -
TheMartin03
tag
válasz Meridius11 #6006 üzenetére
-
TheMartin03
tag
válasz pergabb #6018 üzenetére
Szinte biztos, hogy csak game menne a videókártyán, és itt van a csattanó, hogy valszeg a munkahelyemnek adnám el a 3090-emet, ahol ML és AI-t akarunk kezdeni vele...
Szerintem stock-on használnék mindent, annyira nem szeretem húzogatni a cuccokat. Gainwardból a fentebb is említett Panther-t nézném. Vagy a lottóra gondoltál, hogy van jó és rossz is? -
TheMartin03
tag
Sziasztok!
Korábban írtam de kicsit elbizonytalanodtam.
3090-ről váltanék, mert túl OP a felhasználásomra, meleg is, meg eléggé fogyaszt is.
Nem tudom eldönteni, hogy 4070 Ti, vagy 4070 Ti Super lenne jobb választás.
Érdekel másodkezes/használt vásárlás is, és mivel ezt is belevonom a képletben, jobb áron vannak jóval, mint a Super-ek.
Gainward Panther-ekkel kacsintgatok például.
Valaki esetleg tud fasza érveket, ellenérveket mondani?
Nagyon köszi előre is![ Szerkesztve ]
-
TheMartin03
tag
Sziasztok!
Ti láttok kockázatot abban, hogy egy Hardverapros kollégától vásároljak, nevemre szóló számlára bontott Alza-s, lefoglalt Gainward Panther 4070 TiS-t?
Érhet bármiféle meglepetés?
Gondolom az elállás nem annyira lenne így egyszerű, ha szükség lenne rá, a garancia remélhetőleg intézhető lenne.
Lenne olyan buktató benne, ami miatt vissza kéne küldeni?
Van tapasztalat ezzel kapcsolatban?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Mobil flották
- Háztartási gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- OLED TV topic
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest