Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Morph76
aktív tag
Az aprón folyamatosan EVGA 3080-t látok csak(szinte). Sokan kipróbálták adják tovább.
Most ez a kártya elérhető csak 3080-as fronton, vagy gondok vannak velük, hogy eladja mindenki? Érdekes módon Asus szinte nincs 1 sem... Persze én is kivárok most már nov18.-ig.Még az is lehet, hogy piros lesz a mikulás idén tényleg! -
Morph76
aktív tag
-
Morph76
aktív tag
A kuponok COD, meg geforce now nyalánkságok, minden 3080-hoz kéne járjon, vagy csak bizonyos modellekhez?
-
Morph76
aktív tag
válasz Chris1983107 #13274 üzenetére
Sajnos ez nálam nem ilyen egyszerű. Én mivel győzzem meg magam, amikor már 3 hete integrálttal nyomom?
-
Morph76
aktív tag
ÉéééééSSS! RTX ON! Nálam is landolt a zöld békás 3080 FTW Ultra. Korábban beesett, csak holnapra ígérték, de már délelőtt átvettem. Jó nagy dög most végeztem a beszereléssel. Egyelőre működik, de hulla fáradt vagyok már tesztelni. A lényeg, hogy megvan, nem kell már integrálttal szenvedni. Hálelúja!
-
Morph76
aktív tag
válasz DeathAdder #13590 üzenetére
De jó, hogy már lejött rólam ez a teher, a 3080 vadászás, mert tényleg megviselt mentálisan a kártya nélküliség.
Komolyan mondom már bedepiztem egy kicsit, épp jókor meglett... -
Morph76
aktív tag
Ti az evga kártyán a ledeket a precision boosttal vezérlitek? Abból melyik verzió a jó tuninghoz?
vagy inkább Msi after? De az nem vezérli a ledeket ugye? -
Morph76
aktív tag
Hello.
Leht már vóót, de megkérdem evga 3080 Ftw step up, hogy működik?
Regisztráltam az evga honlapján. Kell még ezen kívűl csinálnom valamit?
Köszönöm előre is! -
Morph76
aktív tag
Lehet OFF, de beírom ide is.
A 3080 evga- hoz használok precision x-t, nem menti el a beállításaimat. Újraindulásnál mindig be kell állítanom mindnet. Rányomok oldalt egy számra és save, de nincs meg következőre. Hálás köszönet az 5letekért.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest