Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Aktuális ajánlatok topikja: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
prandris
tag
Volt kérdés párszor a fogyasztás és még esetleg valaki kíváncsi:
EVGA RTX 3070 ftw3 ultra
Seasonic Focus GX 650 Watt táp
Konnektorból mérve, mindennel együtt (Acer XB241H monitor, egér stb. nem volt erőm kibányászni az elosztót az asztal mögül ) Nem haladja meg a 420 Wattot. Monitort kikapcsolva 400 Watt. A cpu-t Superposition alatt CPU-Z-vel stresszeltettem, hogy fogyasszon az is. -
worxland
addikt
válasz xanaxtic #4106 üzenetére
"Úgy látom mindenki scalper aki pénzt mer keresni " - aki a kereskedelmi láncba nem tett értéket, az igen. Aki a boltból (nem nagykerből) megveszi, így előled elveszi a lehetőséget, majd neked felárért eladja (el akarja adni) a terméket anélkül, hogy ebből neked bármi előnyöd származna, az semmit nem tett hozzá a gyártó-végfelhasználó közötti kapcsolathoz. A jegyüzérek ugyanezt csinálják, régen büntetendő kategória volt. Nehogy már felmentsük ezeket az embereket. És jelen esetben teljesen mindegy, hogy 5 vagy 100 ezer forint haszonnal adja tovább a cuccot. És még véletlenül sem keverendő össze azzal, akinek tényleg nem kell a feleslegessé vált kártya és max beszerzési áron adja tovább - itt fel sem merül a nyerészkedés, szemben a scalperekkel.
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Zolee888
tag
Sziasztok!
Lenne 2 kérdésem.
RTX 3070-hez elég lehet egy BE QUIET! Pure Power 10 500W táp?
Pár hozzászólással feljebb írták, hogy a 420 Wattot nem haladja meg.Belefér?
1440p-be játszanék a legújabb játékokkal egy Ryzen 2600 mellett, számíthatok jelentős CPU limitre vagy még belefér?Köszönöm!
-
worxland
addikt
válasz nyul105 #4159 üzenetére
Mondták. Valakik. Nem hiszem, hogy a valakik véleménye többet érne, mint az enyém. Mindenki maga dönthet, hogy melyiket tartja a saját értékítéletéhez közelebb állónak. Ahhoz viszont tartom magam, hogy egy piócát piócának hívjak.
[ Szerkesztve ]
''It's difficult to work in a group when you're omnipotent.'' - Q
-
Motion_Blur
félisten
válasz LoyalGuard #4165 üzenetére
80 fok és 3000 RPM
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
LoyalGuard
tag
válasz Motion_Blur #4167 üzenetére
Kicsit porszivo volt, de siman lehet hogy sz*r a szellozesem...
Egyebkent CP2077 meg tobb oranyi warzone alatt sem uvolt a kartya.
Imperium Galactica 2 meg nemhiszem hogy megporgetne"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
GIORGIONE76
őstag
Úgy látom ez teljesen úgy viselkedik mint az én Főnix GSem, a nagyobb tdp-re jön az erő, viszont bench alatt jobban melegszik, sztem ne aggódj, nem a ház hibája, ez ilyen,
jól gondolom h játék alatt meg sosem megy 65C fölé? Még magas fps-el sem? Nekem még visszafeszelni sem sikerült rendesen, mert eldobta valamin, egyszerűen a magas órajelhez kellett neki a fesz, viszont az úgy áll 2100on mint Katiban a gyerekhttps://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
őstag
Ma picit meghúztam a bajszát manuálisan afterburnerből, ez lett a vége a Palit dual oc 3060ti-nak. Venti maxon, +98MHz gpu, 100-on már fagyott, vramhoz nem nyúltam, korábban néztem és semmit sem hozott +100MHz sem, 3DMark valamiért nem akart lefutni, ezért lett superposition csak. Proci extrem performance beállítás, minden házventi felkapcsolva, volt olyan hangzavar azt hittem felszáll a Thermaltake Overseer. Fogyasztást nem néztem, de ne a tápon spóroljunk már, egyszer kell venni egy minőségi 650-es vagy 750-es tápot és ha nem épp a csúcskártyák közül választunk szerintem örökélet + 1 hónap garancia, hogy elviszi. Nálam Corsair RM650x szolgál már több mint 5 éve gond nélkül.
RYZEN 7+ RTX Powa@1440p 240Hz hétvégén nem biztos, hogy elérsz
-
Powerer
tag
Hali!
MSI afterburnert használsz? Le tudtad futtatni az OC diagnosztikát?
Custom fan curve-öt használsz? Tippeket elfogadnék.
Nem húzom, de így sem vagyok elégedett a hőmérsékletével. Sajnos az én házam szellőzése sem valami jó, Cooler Master Silencio 452.Ádám
-
rumkola
veterán
.
[ Szerkesztve ]
-
LoyalGuard
tag
válasz GIORGIONE76 #4170 üzenetére
Igen, en is ugy latom az eddigiek alapjan hogy a Phoenix GS szamait hozza a Phantom.
Stock orajelen hasznalom jatekra, ott azert joval baratsagosabb.
+135Mhz core / +850Mhz Memory volt a tegnapi beallitas.Mertem egy 12222-es pontszamot 78 fokkal de arrol nincs meg a HWinfo...
#4173 Powerer
GW-nek Experttol 2 a sajatja (eleg gagyi szegeny). Ott az OC scan joval ovatosabb.
A tegnapi szamokat Afterburnerrel probaltam, Custom Fan Curve volt beallitva, de messze nem tokeletes.[ Szerkesztve ]
"A pénztártól való távozás után reklamációt nem fogadunk el!" - Ősi kínai mondás
-
GIORGIONE76
őstag
válasz LoyalGuard #4176 üzenetére
Igen én is hasonlóan használom, de csak +600 mem mert azt vettem éazre hogy a +1000 se sokat hoz, csak jobban melegszik, és egyébként az oc scanner is gpu-ra is csak +135-öt dobott,
Amúgy a játék alatt 100 fps körül hogy teljesít? Mennyi a max temp?[ Szerkesztve ]
https://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
ssj81
aktív tag
Vkinek meg van a Division 2?
Kiváncsi lennék egy benchmarkra 1440p és 2160p-ben.
Nálam annyit megy i5-9400f 3070-el(83 fps) mint a haveromnak 10400f 3060-al (81).
Neki 3070-el 105.
Több mint 20% különbség nem lehet a proci miatt.[ Szerkesztve ]
https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
h1ght3chzor
őstag
Mi lehet a probléma? Miért nincs meg a fix 144fps-em se? Van amikor lemegy 90-100 közé, de a max is kb 120...
FHD,G-sync:ON, beállítások
CPU: i7-8700
Memória 16GB (2x8GB 2400Mhz)
VGA: Gainward RTX 3070Kérlek tisztelj meg azzal, hogy válaszolsz a privát üzenetre.
-
snecy20
nagyúr
válasz h1ght3chzor #4181 üzenetére
Most vagy a 8700 fogy el, és beesik az FPS, vagy a 3070 nem alkalmas azon a felbontáson és beállítások mellett a 144+ FPS-re, amin használod.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
snecy20
nagyúr
válasz h1ght3chzor #4183 üzenetére
MSI Afterburner-ben monitorozd a CPU terheltséget. Ha nagyon-nagyon magas, akkor megvan a probléma oka.
Az Oroszországnak küldött iráni drónszállítmányok csak elnyújtják a háborút.
-
ssj81
aktív tag
válasz h1ght3chzor #4183 üzenetére
G-sync nélkül próbáltad?
Hátha bekavar vmit.https://www.youtube.com/watch?v=gAlRqRRK68Q
-
ates2
senior tag
9700k + 1080 Ti, full lowon nekem sincs fix 144 fpsem, (2560x1080) van ahol beesik 120-130-ra. Bár még streamereknél se láttam olyat,hogy nonstop mindig koppon volt az fps. Pedig ott aztán van HW alattuk
[ Szerkesztve ]
-
fahrii
őstag
Proci limites. Nekem is az volt R5 3600X mellett, pedig 1440p-ben játszom.
Most egy 3060Ti van a gépben és nem vettem észre különösebb változást az fps terén. -
BMS
őstag
Valaki használt itt Palit 3060 Ti kártyát(3 ventis gaming pro 8g vagy oc)?
Ha igen érdekelne,hogy mennyire lesz ferde beszerelés után az alaplapban?
Enyém csak kedden jön meg(de biztos ami biztos rendeltem azért egy jonsbo vc-01 tartót)."You will be remembered as the King who sacrificed his life... for NOTHING"
-
s.bala31
őstag
Kevés a fix 144-hez a processzor, mint ahogy nekem sincs meg a sima 9700-el.
-
rumkola
veterán
EVGA 3060TI FTW3 2K-ban minden fullon, V-sync ON-al 99%-ban passzívban viszi a Valhallát gyári ventiprofilall, semmi extra házban. Nem tudom a tesztekben milyen 70fokok vannak, de ez még 60 sem volt sosem. A 2070 twin x2 inno az lkb. repülőgép volt ehhez képest.
-
GIORGIONE76
őstag
nyozo
defaulton ez mindnél ennyi, talán a gyári oc-son több ~11200,
a különbség a hangban és a hőfokban lehet,
nekem most riserrel van ami ~3%, defaulton ~11000, 2100-as oc-val meg ~11600,
max még nézz rá egy +125Mhz/+800mem OC-ra és ha 11500 körüli akkor rendben vanhttps://opensea.io/GIORGIONE76 https://foundation.app/@GIORGIONE76
-
f3rdzs0
senior tag
válasz rumkola #4196 üzenetére
a teszt városon belül van, szóval érthető hogy miért rosszabb. effektíve worst case scenario, szóval teljesen jó benchmarknak.
amúgy az AA-t javaslom állítsd adaptívra. ha alapból low-ra rakod akkor csak nyerhetsz vele.
szerk.: viszont tényleg érdemes a felbontásnál megnézned, hogy nem upscaled 1440p-ben fut-e, mert alapból asszem 70-80%-ra van állítva native helyett a felbontás csúszka (nem tudom ki gondolta ezt Ubiéknál jónak)
[ Szerkesztve ]
f3rdzs0
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
PROHARDVER!
(rögzített hozzászólás)
Politikát és OFF hozzászólásokat mellőzzétek. Köszönjük.
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hardcore café
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen routert?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Óvodások homokozója
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...