Hirdetés
-
LOGOUT.hu
nVidia GeForce GTX 970 / 980 (GM204)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
misi021
tag
Mi az a RAMDAC ?
-
H.Gabe
csendes tag
Sziasztok.
A nagyon őszinte, konkrét, nyers véleményeteket szeretném kikérni az Inno3D-ről, mint gyártóról.
konkrétan, ezen kártya miatt érdekelne:
Inno3D i-Chill GTX980 X4 Ultra 4096MB, PCI-E, DVI, HDMI, 3xDP, (C98U-1SDN-M5DNX)
http://www.inno3d.com/products_detail.php?refid=157 -
JonDen
csendes tag
Sziasztok! EVGA 980-as kártyám van, normális az, hogy bekapcsoláskor maxra felpörög a venti? Ez tart 7-8 másodpercig, akkor beáll hangtalanra.
[ Szerkesztve ]
-
TTomax
félisten
Announcing GeForce Hotfix driver 353.38
Today we released a new Hotfix driver that addresses the following issue:
-Chrome Crashes/Freezes/TDRs
-Delays when starting or switching apps & games with GSYNC enabled
★★★★★ I got too much soul, rhythm and blues R&B ya see, all that's cool, but hip-hop and rap yeah that's where my heart's at Even back when I used to break on a box ★★★★★ "Chief Rocka"
-
HoReSz1975
őstag
válasz HoReSz1975 #25783 üzenetére
-
Asbee
veterán
válasz HoReSz1975 #25817 üzenetére
Játékokkal kell tesztelni. GTAV, FC4, Witcher 3 Amúgy ha ott ezt tudja az nem rossz.
-
- = Zk = -
félisten
válasz hackeeeee #25802 üzenetére
én sem.... de postázásig marad a gépben. ha netán érzek pozitív változást, marad... de... nem, hiszem
" Persze, ha elég ideig torzítasz egy "nézőpontot" akkor előbb-utóbb találsz hozzá igazságot. " , "A minőséget meg kell fizetni,minden másra ott az AMD!!! " " Pontosan. Különben is, akkor jó, ha nekünk jó. Ha mindenkinek jó, abban mi a jó" by Zebra
-
B4ndiBuild3r
tag
Sziasztok!
Van egy Strix GTX 970-em. 1 darab 8 pines csatija van.
A tápom (HX750i) moduláris kábelja 2 darab 6+2 pines.
Viszont kicsit zavaró, hogy ott lóg, kábel lefogatóval sem lett az igazi, mivel merevek a kábelok és nehezen hajlik.
Lehet kapni valahol külön önmagában egy darab 8 pinest (6+2, 8 mindegy), ami jó a tápomhoz, vagy kilehet manuálisan szedni az extra pinek vezetékrészét?Köszi előre is a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
„We all make choices, but in the end our choices make us.” Andrew Ryan (BioShock)
-
shteer
titán
-
titán
válasz B4ndiBuild3r #25826 üzenetére
Szia!
Ahogy az elso kepen van a kabel, ugy rogzitsd hozza az also kabelt a felsohoz kis muanyag kabelkotegelovel es kesz is. Vagy veszel meg egy strix-et es sli.
-
titán
válasz B4ndiBuild3r #25831 üzenetére
Esetleg molexbol is tudsz atalakitani: [link] Vagy meg irhatnal neki, ahogy nezem azok is duplak, egy kerdest meger.
[ Szerkesztve ]
-
Gevox
tag
Hello!
Segítséget és tanácsot szeretnék kérni tőletek.
Eddig egy gtx680 kártyát használtam sokáig,de mostmár itt az ideje egy komolyabbra váltanom.
Amit kinéztem az a gtx970 illetve a gtx980.
Jelenleg még egy 24-es full HD monitorom van,de hamarosan szeretnék váltani egy QHD monitorra.
Érdemes most vennem egy gtx980 kártyát? Vagy fullHD-ra most elég a 970 is?
Fps játékokkal (Crysis3,FarCry3,FarCry4,BF4,Cod stb.) és autószim. (Grid2,Grid autosport,NFS stb.) játékokkal játszom. Nem vagyok egy kártyacserélgetős,anno a gtx680-at is újként vettem.
Igaz nemrég egy másik gépben kipróbáltam egy 280x-et,de a gtx680-at jobbnak találtam.
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Asbee
veterán
válasz HoReSz1975 #25829 üzenetére
Akkor király. Szépen megy, grat. Hangban milyen a kártya?
-
titán
Szia!
Full hd felbontasra eleg a 970 jelenleg, a qhd monitorra nem. Talan most nem kellene venned semmit, a 980 ara meg csokkenni fog valoszinu. Arra a felbontasra meggondolando a 980ti / 970sli verzio is. Ez tenyleg csak a magan velemenyem, jonnek majd a tobbiek is.
[ Szerkesztve ]
-
Chalez
őstag
Igényektől függ minden. Ha kompromisszumképes vagy, és nem zavar, ha nem tudsz kimaxolni mindent, és nem lesz meg a fix 60fps akkor elég lehet bármelyik kari (970,980) QHD-re. Viszont ha nem akarsz megalkudni, akkor sajnos kell a 980 TI (ajánlott valami magasabb órajelű custom verzió) esetleg egy 970 SLI...
-
balint107
aktív tag
A GTX 970 kitűnő választás neked (feltéve, ha nem cicergős), mert abból csak ilyen bajok vannak:
[link]A GTX 980 kb 10 fps-el jobb átlagban a 970-től 1080P-ben. WQHD-ban sem lehet csodát várni tőle. Nem tudom mennyire később tervezel váltani nagyobb felbontásra, de lehet meg kéne várni a jövőre érkező Nvidia szériát, és abból a 970/980 soron következő utódja biztosan nagyszerű választás lesz WQHD-ra, de ezek kevésbé. Ami a most megjelenő játékokat illeti. Az 1-2 évesek persze hasítanak 970-en is 1440P-ben
-
balint107
aktív tag
Én azt csinálnám, hogy hardveren elpasszolnám a 680-at, néznék egy használt 970-et, vagy ha épp nincs megfelelő meghirdetném, és később eladnám, ha nagyobb felbontásra váltok. Egy GTX 680 nagyon sok játék esetében már csak komoly kompromisszumokkal elég. Ami az újakat illeti.
-
sixpak
nagyúr
válasz SoulReaver #25840 üzenetére
Szétflexelted a házat??
Pofám leszakad...https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
balint107
aktív tag
válasz demmer123 #25841 üzenetére
Állítólag jövőre jönnek. Ami időszerű, tekintve, hogy már tavaly ősszel jött a 970/980. 1,5-2 évnél biztosan nem húzzák tovább, eddig is ezt volt a tendencia. Szerintem akinek régebbi kártyája van, az ne várjon 970, vagy 980, ha lejebb megy az ára (bár ezt nem tudni mikor). Hardverapró remek lehetőségeket nyújt arra, hogy ne bukjunk maximum nagyon keveset, ha sűrűbben váltunk kártyákat. Pl ha tavaly ilyenkor vettél itt egy GTX 770-et, azt kb 5 ezer buktával ismét el tudod adni, hasonló árkategóriában. De aki most vesz egy használt 970-et 80-90 ezerért, jövőre még biztos jó árban tudja eladni.
[ Szerkesztve ]
-
Gevox
tag
válasz balint107 #25838 üzenetére
Helló!
Mindenkinek köszi a segítségért.
Néztem néhány tesztet a 970-980 kártyákról,és ott úgy emlékszem hogy azért nem csak 10fps-sel volt jobb a 980 a 970-től. De sorry ha nem jól emlékszem.
Ha így van,akkor nem sok értelme van 980-at venni. Vagy 140ezer körül egy keveset használt 980-as jó vétel lehet az apróról szerintetek?
A 680 családon belül marad,tesóm gyerekének megfelel az egyszerűbb játékokhoz.(#25843): és szerinted egy gtx980 140e körül?
[ Szerkesztve ]
-
Thorsteins
csendes tag
Sziasztok!
Olyan problemam lenne hogy a Witcher 3-nal fel orankent kifagy a jatek megall a kep a gep viszont megy tovabb!
Az egyik fan mindig akkor kapcsol be amikor nmagyobb teljesitmenyt erzekel a gep de ez gyari funkcio es nem tudtam mit csinalni hogy menjen alap allapotban is
Nvidia 350.30-as driver van fennt
Tv-n hasznalom nem tudom fontos e de panasonic ST50 (60HZ)
Nvidia Control panelben par beallitast valtoztattam ezeket kulfoldi forumokon talaltam:
Ambient occlusion: [Quality] Antistropic filtering: [16x or Application controlled] Antialiasing - fxaa: [On] Antialiasting - gamma correction: [On] Antialiasing mode: [Application controlled] antialiasing setting: [Application controlled] antialiasing - transparency: [Application controlled] CUDA - GPUS: [All] maximum pre-rendered frames: [Application controlled] multi-display mixed gpu acceleration: [Single display performance mode] Power management mode: [Adaptive] DSR [check off all the boxes] Texture filtering - negative LOD bias: [] Texture filtering - quality: [High Quality] Threaded optimization: [Auto] Triple buffering: []On Vertical sync: [Off or Adaptive]
A jatekon belul probaltam Ablakos - Keret nelkuli ablakos- Teljes kepernyot is ill korlatlan es 60 FPS szabalyzast isConfig
Fatality 990 FX Killer lap
Amd 9370 FX
MSI Gaming 980 GTX 4GBElore is koszonom a valaszokat!
(Szerintem a huto a ludas) -
titán
válasz Thorsteins #25847 üzenetére
Szia!
Telepitsd fel a hwinfot es inditsd el a szenzort, majd hasznald a gepet. igy utolag vissza tudod nezni a hofok es mas ertekeket. Ettol fuggetlenul a kartyad gyarilag ilyen, semmi szukseg piszkalni a ventilatorokat. Amikor huvos a kartya, akkor passziv teljesen, azt hiszem 60 foknal inditja a ventilatort. Probald ki esetleg a 350.12-es drivert, azzal nincsenek gondok es ha van tuning (cpu/vga), azt szuntesd meg es igy probald. Hirtelen ez jutott eszembe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Diablo IV
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Társasjáték topic
- Villanyszerelés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Politika
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia GTX1080 Founders Edition
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- SAPPHIRE NITRO+ RX 5700 XT 8G GDDR6
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest