- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
nVidia GeForce GTX 950 / 960 (GM206) téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
AVarice
tag
válasz
kicsiultra #10712 üzenetére
Köszi a gyors választ. Nem vagyok otthon garancia ügyben, ez jót vagy rosszat jelent?
-
CsyGaBiKa
tag
válasz
kicsiultra #9938 üzenetére
Ezer hála szerencsére nem kell hozzá külön progit feltenni, az experiencet amúgy használom videórögzítéshez.
Már hallottam hogy nem a legjobb ez shadowplay, de miért is? Ja, tényleg van vmi., 4GB-onként vágja szét a videófelvételt. Esetleg arra van már megoldás? -
CsyGaBiKa
tag
válasz
kicsiultra #9699 üzenetére
Ja 30 nap a visszaküldési határidő, de azért nem kell előre temetni egy új monitort, valószínűleg hibátlan lesz.
Mivel megnyugtattál mondok egy igaz sztorit. Koliban szobatársam vett egy új lcd-t kb. 2009 környékén, a kibontáshoz igénybe vett egy jó éles vadászkést, csakhogy a kés éle megszaladt, azaz túl mélyen vágott, így keletkezett egy 4-5 cm-es mély barázda a képernyő közepén. Észre sem vette, én már akkor hallottam a gyanúsan sercegő hangot, bár nem akartam el venni a kedvét és én sem voltam biztos, hogy a képernyőbe vágott bele. 5 percig nézegeti az asztalon, és kérdezi tőlem,
-Hé Gabi látod azt a csíkot? -Hát mondom igen.
A vége az lett, hogy visszavették, és adtak helyette másikat. Innen üdvözöllek Tibi, ha olvasod-e sorokat.
Úgyhogy no para, ez a fogyasztói társadalom.
És tudtátok, hogyha egy helyiségből, nem az ajtón, hanem a csukott ablakon keresztül távoztok az növeli a GDP-t?
Pedig igaz. -
Grafirka
őstag
válasz
kicsiultra #8799 üzenetére
Nem muszaj megvarni a nyarat , ki lehet probalni afterburnerrel vagy barmelyik tweakelo programmal
-
Grafirka
őstag
válasz
kicsiultra #8796 üzenetére
60% kornyeken mar lehet hallani, de valoban csendes fajta.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia