Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz h.adam.92 #37847 üzenetére
Meg kell őrizni mindent ami érték,és az akkor az volt,egy jó beállítás,pláne yorkfield prociknál,kényes hisztis "pics@k" voltak.
Történnek balesetek.
Sok lap elment ilyen apróságok miatt.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz h.adam.92 #37841 üzenetére
Bizony,ott még tényleg tuningolni kellett.
Amikor még 1 nap kétszer cseréltünk procit,mert nem ment elég jól az első.Sok 775 gép ment avatatlan kezekbe,és talán azóta is kihasználatlan a plusz ami bennük van.
Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
nagyúr
válasz h.adam.92 #37771 üzenetére
Ahhh azok a régi szép S775 idők
Sajna már behalt az a topic érdeklődés hiányában,de anno az egyik legaktívabb topic volt.Jó kis lista,tele mindenféle teszttel,sokat lehetett onnan tájékozódni.
Nálam most is van egy teszteletlen Q6600 nagyon jó fpo-val és 1.2V ViD-el.
A 775 lapok olyan drágák,és a jófajták azok ritkák is és még annál is drágábbak.
De majd beszerzek egyet,hogy megnézzem mit tud a Q6600,vannak hozzá nem akármilyen cellshock ramok.
Tényleg csak az alaplap hiányzik.Most is van kompresszor,csak még eddig nem üzemeltem be.
Pedig megérdemelte volna a 6700K is,és a jelenlegi procim is biztosan meghálálná a hideget.Az Amd a jövőbe mutat...De amikor az a jövő jelenné válna akkor az a jelen már régen a múlté... :DDD ....Na meg a horpadós ájemdééé
-
hszilard666
veterán
válasz h.adam.92 #37771 üzenetére
Q9950? 2008! Akkor még mobiloztam és legóztam
Proci:
Takaros!De kilóg a bele!
Ha DX12 alatt throttlingol az csak azt jelenti hogy az API jobban használja a GPU-t nem? Melegszik és visszaveszi az órajeleket. De mondjuk vizen nem tud throttlingolni
[ Szerkesztve ]
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
Devid_81
félisten
válasz h.adam.92 #37543 üzenetére
Kivancsi vagyok ra mit szolsz hozza, milyen lesz a kartya stb.
Nekem mindket Giga kartyam eleg "hullamos" ha oldalrol belenezek.
Nagyon elfert volna rajtuk a backplate...nah meg egy kis odafigyeles hogy pl a huto keret ne legyen hullamosan felrakva stb.
Ennyire gagyi kartyam meg soha nem volt, ettol fuggetlenul ha mukodni fognak sokaig akkor nem fog zavarni mert kb a hasznalt 780ti araert vettem oket.Es meg en feltem a KFA2 kartyatol anno...nah az ehhez kepest 10/10 quality...
[ Szerkesztve ]
...
-
hszilard666
veterán
válasz h.adam.92 #37471 üzenetére
Személyesen nem, de az egyik fórum buddy-m hetekig üldözte garancia miatt, 2 találkozóra elvileg nem ment el, a 3. ra sikerült, ott is csak firkantott egy valamit amit le kellet adni a hardverkerben aztán sikerült beadni a terméket gariba.
Keresek Apple Watch S1 S2 S3 Silver Steel 42 MM es eszközt.
-
proci985
MODERÁTOR
válasz h.adam.92 #34668 üzenetére
harom kijelzonel eddig is kb 5% korul volt a kulonbseg a 290xel, aminel joval nagyobb diffek vannak az egyes modellek kozott is (ld 980 ref / G1 - 290 ref / VaporX).
kimaxolasra altalaban egy kartya eleg, de ertelmes kompromisszumokkal meg egesz szepen teljesit. persze nem 100Hz+ra meg adaptiv AAra. mondjuk kompromisszummentesen mindenbol multigpu kell (TXre is ahogy neztem meg kene jo 30-40%, majd a kov generacio talan jo lesz).
mindegy, majd ugyis meglatjuk mi lesz, van mar valami hir mikorrol?
[ Szerkesztve ]
Don't dream it, be it. // Lagom amount.
-
keIdor
titán
válasz h.adam.92 #14876 üzenetére
Én elmennék 200-ig, de ahhoz kurva jó TN-nek kell lennie... de azt mondják ez 8bit-es, szóval a legjobbak között van.
h1mpi: TN, de 8bit-es, a eddig kiadott legjobb TN-ek is 6bit-esek voltak. Ma kicsit utána olvastam ennek, hogy miért nincs IPS-ből még ilyen, és miért csak noname cégek adnak ki IPS@120Hz-et.
Leírták, hogy ezek valósan nem is tudják, nem rajzolják ki a képkockát, hiába állítod be neki a 120Hz-et.
Overclock tudnak 90-110Hz-et max, de írta a cikk, hogy nem az igazi és sosem lesz valós 120Hz, egyszerűen az IPS technológia nem tart ott.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
norb55
őstag
válasz h.adam.92 #7340 üzenetére
Egyedül én nem megyek ilyen helyekre. Haverokkal barátokkal ismerősökkel kimennék.
Te is környékbeli vagy?
Th1sN04ll Ne sajnálj csak érezz eggyütt velem. A hülyéket szokták csak sajnálni.
Tirexi Nvidia odavág Én csak nvidiát veszek, ezt megmondtam a barátomnak is, hogy az Nvidiának iszonyat nagy baklövést kelllene elkövetnie hogy én az AMD kártyáit vegyem.
[ Szerkesztve ]
-
Th1sN04ll
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro - jól sikerült
- Felháborodott az Apple, a Meta az iPhone-felhasználók üzeneteit akarja olvasni
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Akciófigyelő - Epic Store ajándékozás 7. nap: Control
- Autós topik
- Hardcore café
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506H 2025.11.28.-ig gyári gari.
- Lenovo Thinkpad T580, 15,6" FULL HD IPS, I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10/11, 27% áfás Szám
- Eladó Bontatlan ! Apple Macbook Air 2024 M3 15.3 éjfekete szín
- 4K GAMER PC - i9 14900K / RTX 4080 Super / 32GB DDR5
- Adatgyűjtők, vonalkódolvasók akciós árakon!
- zeiss 35mm 1.4 e bajonett+ garancia
- Új ASUS Vivobook Go 15 OLED laptop, i3-N305, 8GB/256GB, Windows11 Home, garanciával
- Sega mega cd arcade collection Streets of rage shinobi golden axe columns
- HP 255 G8 - 8GB/256GB - 15 - WWINDOWS 11 Pro
- vadonatúj LG 80TR Dolby Atmos 5.1.3 soundbar - 580 Watt- TV-hez eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest