Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • szasanyi

    félisten

    válasz #00137984 #34704 üzenetére

    FreeSync képesség csak a gyengébb teljesitményű videókártyák támasza. - ez nagyon leegyszerűsített állítás, és ennél sokkal több a jelentősége.
    Leginkább azért mert a játék és/vagy driver problémák (pölö nem megfelelő optimalizálás) miatt nem mindig tökéletes, sima a játékmenet noha az a hw alapján elvárható lenne. Ezt FreeSync / G-Sync 99%-ban megold ahelyett, hogy több tízezres felárral vennél erősebb VGA-t ami anélkül lehet képes rá.
    De nem csak egy magasabb kategóriájú, kvázi drágább VGA teljesítményével lesz játszható ua. a játék a FreeSync / G-Sync-nek köszönhetően, hanem adott esetben ua. a VGA magasabb felbontásban (pölö 4K) teszi lehetővé a sima játékmenetet.
    Ami fontos még, hogy a végeredmény szempontjából nincs lényeges különbség a FreeSync és a G-Sync között ellenben utóbbi csak tetemes felárral érhető el.
    A jó (és megfelelő típusú!) monitorválasztással egyetértek, mivel a FreeSync monitorok esetén nem olyan egységesek a az Adaptív Sync működési paraméterei (működési frekvencia, bementi késleltetés) mint G-Sync esetében. Én állítom, hogy utóbbi 10 év egyik legnagyobb előrelépése ez amit balgaság ki nem használni. ;)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés