Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
LakiTomi
tag
Hát én azt látom, hogy ha sima filmet elinditok benne, majd bekapcsolom az nvision-t, akkor nem teljesen, de érezhető 3d-s hatás van. Pl. akciójelenetnél, robbanásoknál, de sima embereknél, kiemelkednek a háttérből, nem egysikú lesz a film, és nem látok torzítást sem. Én így látom, nem tudom, hogy magyarázhatom el másképp. Beállitások: viewing method - nvidia 3d vision, layout -frame sequential, parallax-nál lehet állitani a 3d-s mélységet, vigyázni kell, mert nagy mélységnél zavaró. Valaki próbálja ki sima filmel és mondja el a véleményét mit lát, mert én biza 3d-t, nah persze nem hűde micsoda imaxos-at, de én véleményem szerint elfogadható. Bár lehet engem elraboltak az ufo-k azért látom. Néha a szomszédhoz is átnézek a falon a 3d visionnel, lehet valami tuning darab.

Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Egyre kevesebb döntést hagy az AI az ember kezében
- Assetto Corsa EVO
- Gaming notebook topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Sweet.tv - internetes TV
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Crimson Desert
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Gaming OC RTX 4080 Super 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Powercolor RED Devil RX 7900XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- XFX RX 9070 XT 16GB GDDR6 MERCURY OC Gaming Edition with RGB - Gari 2029.01.14. -ig - Eladó!
- GIGABYTE RX 6900 XT 16GB GDDR6 GAMING OC - Eladó!
- ROG ASTRAL OC 5090 32 GB GDDR7
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia) Több színben is elérhető! - ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- MSI Thin GF63 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 - RTX 4050 - Garancia - MAGYAR
- Eladó Samsung A20e 3/32GB kék / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest