Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
LakiTomi
tag
Hát én azt látom, hogy ha sima filmet elinditok benne, majd bekapcsolom az nvision-t, akkor nem teljesen, de érezhető 3d-s hatás van. Pl. akciójelenetnél, robbanásoknál, de sima embereknél, kiemelkednek a háttérből, nem egysikú lesz a film, és nem látok torzítást sem. Én így látom, nem tudom, hogy magyarázhatom el másképp. Beállitások: viewing method - nvidia 3d vision, layout -frame sequential, parallax-nál lehet állitani a 3d-s mélységet, vigyázni kell, mert nagy mélységnél zavaró. Valaki próbálja ki sima filmel és mondja el a véleményét mit lát, mert én biza 3d-t, nah persze nem hűde micsoda imaxos-at, de én véleményem szerint elfogadható. Bár lehet engem elraboltak az ufo-k azért látom. Néha a szomszédhoz is átnézek a falon a 3d visionnel, lehet valami tuning darab.

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- E-book olvasók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- Autós topik
- OLED TV topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Mikrotik routerek
- Windows 11
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- KERESEK Magyar GARIS VGA-t: 7900XTX NITRO+ / 7900GRE Pulse / 4070Ti SUPER 2x Ventus
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
- Lenovo ThinkStation P300 Workstation,i5-4590,16GB DDR3,256GB SSD,2GB VGA,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest