Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
zeg
őstag
Mellesleg mocsok drága ez a videokártya. Főleg akkor, ha a gyártó oldalán az egyik hatalmas betűkkel hírdetett tesztben belefagy az Unrealba. Ha jól számolom, ez a horribilis áru kártya,(ha lenne hozzá megfelelő drájver), akár az intel extreme graphics 2 teljesítményét is megközelíthetné(alulról)

Topikot zárom, itt lehet folytatni.
[ Módosította: Mate ]
-
Rover623
félisten
Egyetlen baj, hogy ez nem biztos, hogy a felvetett problémát megoldaná Mindenesetre jó drága
A felvetett kérdés az volt: lehet-e...
Elméletileg lehet...persze ha ótvar régi, akkor csak 16 bites aljzata van és akkor nem...
Amúgy valóban vannak ilyen PC Card kártyák, illetve az újabb noteszekben már akad cserélhető VGA modul is. Általánosan azonban tartja magát az a hozzáállás, hogy egy notebook grafikus kártyáját nem lehet cserélni-bővíteni.
Bizony-bizony, (elméletben) terjednek a moduláris notebookok...mondjuk a mini-PCI foglalat eddig is megvolt már nagyon sok noti-ban...ki is használtam már: kapott noti másik Ethernetet-et...sőt WiFi-t is...
Off: úgy látom, szeretsz érintőlegesen kapcsolódó infókkal bezavarni amúgy hétköznapi szemszögből elég egyszerű témákba
Szerintem ez itt nem érintőleges, hanem témábavágó volt...kifejezetten...
P.S.:
Egyébként jól látod...![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De legalább felkavarja valami az állóvizet...meg okul a fiatalság... -
karib
addikt
Egyetlen baj, hogy ez nem biztos, hogy a felvetett problémát megoldaná
Mindenesetre jó drága 
Amúgy valóban vannak ilyen PC Card kártyák, illetve az újabb noteszekben már akad cserélhető VGA modul is. Általánosan azonban tartja magát az a hozzáállás, hogy egy notebook grafikus kártyáját nem lehet cserélni-bővíteni.
Off: úgy látom, szeretsz érintőlegesen kapcsolódó infókkal bezavarni amúgy hétköznapi szemszögből elég egyszerű témákba![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rover623
félisten
Kishitűek (és tájékozatlanok) vagytok...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Bővebben: link
Bővebben: link
Még itt a PH!-n is volt egy eladó...
Bővebben: link -
rendorbacsi
csendes tag
köszi a válaszokat.Notebook témában még járatlan vagyok

az az igazság,nagyapám eladná nekem notebookját.800mhz-es proci,256 memória,20 gigás winchester..nekem tökéletes lenne,csak próbáltam benne lejátszani egy dvd filmet,és néha szökken egyet a film.Megnéztem,és aztán derült ki csak 4,vagy már nem is tudom,8 megás videókártya van benne. -
wipes
senior tag
válasz
rendorbacsi
üzenetére
integrált a vga
nem fogod tudni cserélni
[Szerkesztve] -
xedos
addikt
Szerintem te a saját igényeid áldozata vagy

Notebookokban jelenleg nem lehet videokártyát cserélni... -
rendorbacsi
csendes tag
Sziasztok!
Lehet hülye kérdés,de kaptam egy Portocom notebook-ot,aminek csak egyetlen gyengéje van,a 8 megás videókártya.Tudtok olyan boltot,ahol notebook-hoz lehet kapni videókártyákat?mondjuk még azt sem tudom lehet-e beletenni másikat,még sosem volt notebook-om
előre is köszi a segítséget mindenkinek.
Aktív témák
- Nyaralás topik
- Elektromos autók - motorok
- Elektromos cigaretta 🔞
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Renault, Dacia topik
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OnePlus 15 - van plusz energia
- További aktív témák...
- Öreg harcos Dell és Hp laptopok
- Lenovo i7 laptop, viseletes, üzemképes.
- HP ProBook 450 G6, 15,6" FHD IPS kijelző, I5-8265U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garan
- HP ProBook 445 G8, 14" HD kijelző, Ryzen 5 5600U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garanc
- HP ProBook 445R G6, 14" FHD IPS kijelző, Ryzen 5 3500U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év g
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6750 XT 12GB Zalman T4 Plus GIGABYTE 750W
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 500GB SSD RTX 3060Ti 8GB SilentiumPC Signum SG1 TG FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Mindenesetre jó drága