Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- GoodSpeed: Miért úszta meg Albert Speer? (Reagálás a Telex cikkére)
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Új hozzászólás Aktív témák
- 

karesz501 senior tag De most pontosan melyiket is??? Ha sikerült akkor írsz pár sort róla? Én még nem próbáltam ezeket a drivereket Quadro alatt, de igazából nem használok mostanság az otthoni gépemen semmi olyat ami megkövetelné, cserébe viszont CoD-ozok éjjelente, szóval nem lenne rossz egy használható driver. 
- 

karesz501 senior tag Én ezeket most olvastam a linkelt oldalakon, eddig én sem tudtam   
 De azért szívesen Mellesleg szerintem a HP/Lenovo/DELL továbbra is magának fogja frissíten az aktuális Quadro driverkészleteket. Ezek tesztelt és az üzleti gépek megbízhatóságára kihegyezett meghajtók. Szerintem érdemesebb ezeket használni, nincsenek textúrahibák, fagyások egy inkompatibilis meghajtócsomag miatt. Szeritnem. De persze kipróbálnék vmi f@sza überbrutál agyonmoddolt drivert a Quadro-val én is ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) 
- 

karesz501 senior tag A Lenovo saját driverét ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) Mellesleg nekem 570M-van szintén, csak egy HP8510w -ben. Szintén vadászgatok vmi más driver-t mint a HP, de eddig nem sikerült. Inkább bütyköltem a kártya névleges teljesítményén. A hűtés bírja, a játékok pedig meghálálják. Ha találsz valamit akkor szólj, engem is érdekelne vmi tuningolt meghajtó  
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Akciókamerák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Futárcégek
- Kisebb PC-t szeretnél? Az MSI-nek van számodra egy jó ajánlata
- Okos Otthon / Smart Home
- Interactive Brokers társalgó
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Macbook Pro 14"- 16" - M5/M4Pro/M4 Max - Rendelhető!
- Thinkpad E14 Gen5 14" FHD+ IPS Ryzen 5 7530U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 4GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB White Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3661, 100% Akkum
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Fatal1ty Z97 Killer alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Frederick Forsythe: Isten ökle (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)