- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
EQ
tag
Köszönöm a válaszokat!
A szervizbe azt mondták, hogy a gépben csak 1 ventinek kell lenni. Amikor hazahoztam a gépet akkor nem bírtam ki, hogy ne nézzek bele (remélem nem veszett el a gari.
).
Sajnos meg kellett állapítanom, hogy nem hazudtak a szervizben, ebben a típusban tényleg csak 1 venti dolgozik és egy hosszú HP csővel hűti a VGA-t. Jobb fent van venti és a GPU szinte teljesen középen van.
Ezek után nem is csodálkozok, hogy az a szerencsétlen kis szar állandóan pörög szinte maximumon. Szerintetek ezek után érdemes venni egy hűtőpadot és játék közbe azt használni?
Csináltam egy képet a gép aljáról: [link] Valaki nem tudja véletlenül, hogy a pirossal bekeretezett vastag "matrica" mire jó a gép alján? Lehet, hogy ez melegedik fel és a kari ezért megy ilyen magas hőmérséklet? Egyébként ez alatt van az a hely ami a manual azt írja, hogy venti a szervízbe meg azt mondák, hogy csak a mélynyomó miatt van ott.
Egyébként tegnap kipróbáltam rendes játékkal (WoW) is a karit és meglepődve tapasztaltam, hogy nem ment feljebb játék közbe 95foknál, de az már tényleg akkor volt mikor nagyon sok minden volt megjelenítve. Egyébként eddig ilyen pörgő golyós tesztet használtam.
Előre is köszönöm a válaszokat.Üdv.: EQ
-
(Darkwood)
őstag
Amikor hidegebb volt a szobámban nem tapasztaltam, hogy annyival jobb lenne! Akkor lehet, hogy nem 3-at, hanem 4 fokot hűtött!
Lényeg az, hogy a hűtőpaddal nem fog elérni 10-15 fokokat, mert szerintem ennyire gondolt!
A mondandód második részével pedig teljesen egyetértek!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook S762 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 13,3" HD I DP I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4GEN I 8GB I 256SSD I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6510 - i7 I 4GB I 250GB I DVDRW I Nvidia I 15,6" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- 156 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-13505H, RTX 4060
- HP Omen 80G8E9 - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB Type-C
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest