Hirdetés

Aktív témák

• taltos

senior tag

válasz hungeek #20 üzenetére

Részben egyetértek, csak a azokhoz írok, ami kiegészítésre szorulhat.
    ''2) Ez itt nem annyira egyértelmű. Én centrino szempontjából tudok csak nyilatkozni, de tudtommal a mobil procik zöénél így van. Ez pedig az, hogy ezek a procik dinamikusan változtatják az órajelüket, és így függ a fogyasztás is. Azaz a fogyasztás függ a munkától. Ha nem gabelsz, vagy tömörítesz videót, vagy hálózatrál nyomod, akkor ezek mindegyek... (ez szép volt... :) )

''3) Nekem 1400x1050 -es felbontású a gépem, és elmondhatom: munkára csodás, játékra gány. Csodálatos vele Gimpezni, dolgozni, de a játékoknál tényleg csak a keverés megy...
    Mellesleg nem csak ezzel élvezhető a képe, hanem az arányt(4:3) betartva mással is.

És egy jótanács: hacsak nem vagy milliomos, akkor ne vegyél notebookot játékra. Ezek a gépek nem arra valók. Én azért vettem, mert programozok, gimpet, maya-t, blendert használok rajta. DE NEM JÁTÉKRA. Ezekre sokkal inkább megfelel az asztali kategória. Ha gépet akarsz venni, akkor a következő lépésekben gondolkodj:
    [1] Mire akarom használni a számítógépet?
    [2] Mennyi pénzem van rá?
    [3] Hosszabbtávon is megfelel-e?

Én így szoktam, és SZVSZ sokaknál (ha rendesen végiggondolják) már az első lépésnél kiesnek a notebookok, csak nem ismerik be... :U

Egy kicsit olyan a helyzet, mintha Lamborgini -t vennél terepre. Hasznos az az autó (na jó, nem is...), csak nem arra amire te akarod használni...

Aktív témák