- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gery1987
őstag
válasz
Thunderzolee #9156 üzenetére
Nem. A RAM az 2 GB. 2x1GB van benne abból amit látni lehet. Van hogy ez is kevés. Simán van olyan, hogy a RAM bott után felmegy 100%-ra. Bár az utóbbi pár indításnál csal 67-68%-ig ment fel.
-
Gery1987
őstag
válasz
Thunderzolee #9150 üzenetére
Szép napot!
Teljesen jól betaláltad, pontosan ez a típus van benne. Én 3-4 éve használom, és úgy gondolom egy SSD minimum ráférne. Mivel szerviz sosem láttam, ezért gondoltam megérdemli ezt a fejlesztést. Lefuttattam a programot ami kértél. Berakok pár képet remélem segítségedre lesz. Ha valami más is kellene kérlek szólj és elküldöm.
Ahogy elnézem a RAM a legjobb kategória a maga 333MHz-es tempójával illetve az L2 rész is kevésnek tűnik a maga 2x256 kbyte-jával.
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Egy Packard Bell EasyNote MX52-es gépről lenne szó, és kellene bele némi tuning. A gép a következőket tudja: 2 magos AMD Athlon X64-es 1,9 GHz-es processzor, 2 GB RAM, 250 GB HDD, ATI Radeon X1200 VGA kártya.
Első körben egy SSD-re gondoltam, az elég lehet, ugyanis a gép hirtelen veszített a tempójából. Gondoltam felgyorsítanám.
Segítséget kérnék, hogy szerintetek érdemes ebbe SSD-t tenni, és ha igen, lehet-e illetve melyiket és kb mennyiért.
Ha lehet mást is akkor arra is szívesen vennék javaslatot (a VGA-t is tuningolnám de sejtem erre nincs sok esély).
Előre is köszönöm a segítségeket!
Üdvözlettel: Gery
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest