Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
PCK
csendes tag
Sziasztok
Lenne itt nekem egy HP pavilion dv6000 AMD Turion x2 procival
Az a gondom, hogy nem jön kép és nem is boot-ol csak világitanak a ledjei azt kész, és mindig ujraindul. Valaki azt mondta hogy processzor hibás és ezért elkezdtem szétszedni.
Félig már szétszedtem a manual alapján de amikor a bill alatti rész szedném le az nem akarja engedi egy ponton, mégpedig ahogy a touch pad tetején akad de nem akarom feszíteni de nem jön.
Csavar biztos nincs az adott helyen.
Tudna valaki segíteni?
Nagyon köszönöm -
PCK
csendes tag
Sziasztok
Lenne itt nekem egy Toshiba laptop, amivel az a baj, hogy felmelegszik mert vagy nem kapcsol be a venti vagy elromlott.
A model Toshiba Equium A100-195 (PSAA4E)
Valahogy ki lehetne cserélni és egyátalán lehet kapni ilyet?
Széttúrtam a netet lehet rosszul kerestem de nem találtam.Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- BESZÁMÍTÁS! ASRockB450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD STRIX RTX 2070 SUPER 8GB GameMax Aero Mini 700W
- Vadiúj Dobozos Asus Lap! Kèszleten!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx