- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
AssAssynn
addikt
Hali.
Rendeltem a laptopomba egy plusz ramot, mert 2 slot van.
Az első észrevételem, hogy a ram csak úgy pucéran bele volt dobva egy bubis zacsiba és úgy küldték meg. Ez normális így? Elég gáznak érzem. Új alkatrészről van szó különben.
A másik dolog, hogy a vásárlásba úgy kezdtem bele, hogy kiszereltem a meglévő ramot, lefényképeztem, és a kódját beírtam a keresőbe, majd találtam egy boltot, ahol a képen és a leírásban ugyanaz szerepelt, ami nekem van. Onnan megrendeltem, de persze nem azt kaptam, ami a képen szerepel. Mi a véleményetek erről? Van valami különbség a kettő között? Direkt ugyanolyat akartam venni.
Ez volt/van gyárilag a gépben:
Ezt kaptam most a rendelésben:
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- HP Alkatrészek eladók!
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Baseus laptop állvány 11-17" állítható ezüst (LUJS000012)
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest