- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Kraz
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
legenda007
aktív tag
Sziasztok!
A problémám a következő:
Adott egy acer aspire 1410-es tip. notebook, ami kb. 4-5 éves. Az op rendszer telepítése során egyszer beadott egy kék halállt, majd utána többször magától kikapcsolt, nagy nehezen sikerült feltelepíteni. Ezután ugyan úgy bekapcsolás után pár perc és kiakpcsolt. Ezután szétszedtem a processornál a bukolatot, majd az a sok! port kitakarítottam belőle. Ezutám már nem kapcsolt ki rögtön. Kb. 10 perc utám megint elkezdett kikapcsolgatni a fent laírt módon. Ezután levettem a burkolatát a processornak, alá raktam egy ventillátort és láss csodát, aprobbléma megoldódott. Kérdésem ezek után a következő lenne, ennek egy hőcsöves 1 db. ventillátoros hűtése van, a venti működik. lehet ezekhez kapni valamilyen új hűtést, vagy pasztázzam újra a régit??????Még annyi hogy a proci hőmérsékletét nem tudta megjeleníteni a speedfan, sensor hiba miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Futás, futópályák
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- E-roller topik
- Gurulunk, WAZE?!
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3029, 90% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2132
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest