- Egy kis depi (szösszenet inkább), remélem elfér itt :) 3#
- Pulsar X2 V3 Size 2 Gamer Egér és Pulsar 8K Wireless Dongle
- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Gurulunk, WAZE?!
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 4 – Zöldséges ragu, ami sokféleképpen elkészíthető
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
atosz
őstag
Nezd meg esetleg jol a kepeket es a speckokat ezen az oldalon -> [link]
Ha ugyanugy nez ki mint a tied, vagy nagyon hasonlo, akkor jo esellyel ugyanezt a notit forgalmazta anno a Clevo is, ami nem lenne nagyon meglepo.
Igy vszeg a clevohoz adott driverek jok lesznek a te gepedhez is, amik a clevotol letolthetoek, es itt a manualja is: [link]
Itt is csekkold hogy a rajzok mennyire stimmelnek a te notidhoz.
Mindenesetre memoraiboviteshez nem kell leiras, ugysem fogsz belole sokat megtudni. Kikell benne probalni minel tobb modult, biztos fogsz talalni olyat ami pattentos es rendesen mukodik... Vszinusitem, hogy max 2x128MBos modult lehet beletenni. -
atosz
őstag
válasz
parandroid #19 üzenetére
Polo a Compaq EVO N1005, N1015, Presario 900 manualjaban szerepel 15'', 14.1'' es 13.3'' (22. o), bar hatul (152. o) a mereteknel csak a 14-es es a 15-os szerepel nem tudom miert - csak sulyban kulonboznek. A termek manual -> [link] (vmi 15 MB koruli...)
De emlexem, hogy neha amikor guglizgattam egyes tipusokra, akkor tobbszor elofordult, hogy tobbfele meretu kijelzovel voltak a kulonbozo modellek, azonos tipusok alatt es ezt tobbszor le is lehetett csekkolni a kepek alaopjan, lathatoan voltak azonos gepekbol vekony es vastagabb kavajuak.
Mindenesetre lehet hogy ez manapsag mar egyaltalan nem szokas, de korabban elofordult azert. -
atosz
őstag
válasz
parandroid #3 üzenetére
Ebben biztos vagy? Nekem ugy remlik, hogy azert van jopar tipus, amit kulonfele kijelzokkel gyartottak, ugy ertve kulonbozoekkel, hogy mas meretekkel is. Csak ugye egy kisebb nagyobb kavat kapott. Persze itt sem lehet cserelni csak a TFT-t, hanem a tokjaval ttokkal-vonoval az egesz fedlapot cserelni kell. Sztem ez megoldhato. Persze ertelmet nem latom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Eredeti játékok OFF topik
- LG LCD és LED TV-k
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Autós topik
- Nők, nőügyek (18+)
- További aktív témák...
- Ventillátorok és tápkábel modding kitűnő árakon! Most extra 10% kedvezmény!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest