- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kempingezés és sátrazás
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
- SzDavid99: Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szirtimorc
senior tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy HP 8530w/8530p mini pci-e portjába, ahol a wlan szokott lenni, lehet-e ssd-t rakni úgy, hogy bootoljon is róla.
Köszönöm!
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Thunderzolee #8112 üzenetére
Ez volt a megoldás. Erre nem gondoltam, hogy ugyan azt a típust kétféle chipsettel szerelték.
Köszönöm!
M
-
Szirtimorc
senior tag
válasz
Thunderzolee #8112 üzenetére
Ez jó ötlet, köszi, utánajárok.
M
-
Szirtimorc
senior tag
Sziasztok!
A következő problémába futottam bele:
Dell D520 notebook, gyárilag valami Celeron M (533) van benne. A leírások szerin T7600-ig bármivel megy. Szerelték is mindenfélével.
Raktam be egy T2500ES procit. Indul, de kép már nincs. A kikapcsoló gombra azonnal kikapcsol, tehát mintha nem fagyna le, de bootolásra utaló jeleket nem láttam.Gondoltam hátha nem szereti az ES verziót, raktam bele egy rendes 2400-at. Ugyan az a jelenség. Cseréltem ramot, hátha nem eszi a benne lévő a 667-t, de nincs változás. Több procit már nem vennék gyakorlatozáshoz. Frissítettem BIOS-t a legújabbra, semmi hatás.A régivel szépen indul, tehát még nem tettem tönkre.
Hogyan tovább?Kösz
M
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3356
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest