Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Sanyi.mTs: VÉGRE: Óraátállítás konzultáció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
válasz
Csaby2021
üzenetére
Akkor elvileg ilyen kellene bele.
https://www.ebay.com/itm/264256735026
Amiket linkeltél, azon két hőátadó felület van. Az szerintem olyan gépekhez való, amiben a geforce 940MX vga chip is benne van. Nem tudom mennyire érdemes próbálkozni vele, meg hogy egyáltalán benne van-e az ötödik csavarnak a rögzítés. A chip nélkül lehet hogy akár félre tudja úgy húzni a hőcsövet, hogy megint nem fog rendesen felfeküdni, lehet hogy rosszabb lesz, mint a bele valóval, ami pont azokkal a feszítő erőkkel lett tervezve, ami ahhoz az összeállításhoz lett tervezve.
Én azért letesztelném azt a benne levő csövet, hogy rendesen vezeti-e a hőt, valahogy így:
https://youtu.be/_MRmGHVn8u8?t=384
De az is lehet hogy deformálódott a hűtés.
Ha tiszta a hűtőborda, jó a cső, jó a hőátadás, akkor annak jónak kellene lennie.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Battlefield 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Hegesztés topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad 13 G2 Intel i5-7200 laptop (hibás)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Újabb 20 db Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch + TOLL
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx