- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMaster
addikt
válasz
Thunderzolee #8809 üzenetére
igen jelnleeg 4gb 1modul van benen bövithetö 16gb-ig , a kérdésem inkább azért votl mert meg zavartak avval hoyg van ddr3 meg van ddr3l és ha a sima nem l-s is jo nekem akkor simán találok , a tervem az hoyg a jelnelegi 4gb-os modul mellé egy 8gb-os modult behelyezek és legen 12gb ramom igaz nem dual chanel de most sem az : igy menne? mert 8gb -osat szeretnáék venni hoyg késöbiekben madj még egy 8gb os modul és akor 16gb ram az meg már dualban, igy menne szerinted jelnelgi 4gb 1600mhz mellé egy 8gb 1600mhz. vagy csak az egyik modul menne? valami üzeletet tudsz ajánlani? ujjat vennék midne féle képen csak nem igazán tudom hoyg hol érdemes laposba ramot venni,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD X 4060 8GB SPIRIT OF GAMER CLONE 3 Chieftec600W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest