- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beethoven
tag
válasz
Thunderzolee #8181 üzenetére
A drivere fent van igen a Boison féle drivercsomag és nem találja az eszközt azaz a kamerát.
Hogy be van e kapcsolva vagy sem azt nem tudom. Fn bill.kominációja nincs sajna.
Külső kapcsoló sincs. A bios-ban nem néztem még. Az eszközkezelőbe nem találtam webkameráról szóló kiírást és nem is jelez hiányzó drivert. Win Xp Pro SP3 a rendszer és mivel a sempron proci csak 32bites ezért a rendszer is az.
Szétszedni nem szeretném, inkább veszek egy külső felcsiptethető kamerát. 1-2e ft-os beruházás. Csak gondoltam ha van benne akkor minek vegyek külsőt.Ui.:A Maxthon off-ról meg annyit hogy teljesen mindegy milyen böngészőt is használnék valakinek szúrná a szemét és leoffolná. Másrészt próbáltam már sok félét: explorer köztudottan lassú, a firefox nem lenne rossz de amikor én próbálkoztam annó sok gond volt vele(belassulás, csatlakozási hibák, vírusokat/kémprogikat simán átengedte, a karakterkódolása/szövegmegjelenítése is egy katasztrófa volt, stb), a google chrome nekem speciel nem jön be(a kezelhetősége hagy némi kívánnivalót magaután, állítólag gyors de én ezt nem tapasztalom inkább az elfogadható kategóriába sorolható), az opera telefonra a legjobb de pc/laptop-ra annó mikor próbálkoztam vele a flash playerrel voltak gondjai(nem tudtam flash videókat nézni, pl youtube. azzal jött hogy nem tudja megjeleníteni mert hiányzik flash player driver hozzá, meg is jeleníti a legfrissebb drivert a géphez de mikor letölti installálás után error-ja volt folyton). Aztán a maxthon-t is kipróbáltam és ámuldoztam hogy milyen hypergyors, kezelhetősége kiváló, minden kéznél van és egy klikkre elérhető, testreszabható, minden drivert/beépülő modult letölt automatikusan gond nélkül, errorok nélkül, ugyszolván tökéletes. Nekem legalábbis az. De mint tudjuk: kinek a pap, kinek a papné...
Ennyi
Beethoven
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó gyári Lenovo laptop töltők és töltőfej átalakítók
- BAZÁR Laptop Notebook billentyűzet BILL használt és új 1hét garancia POSTA ON
- CSL50/CSL52 LA-E801P Rev: 1.0 laptop motherboard
- ÚJ Lenovo ThinkPad világítós MAGYAR billentyűzet X280 A285 X390 X395 L13 Yoga S2 5th S2 Yoga 5th X13
- Dell D3100 USB 3.0 Ultra HD Triple Video Dokkoló Állomás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- Apple iPhone SE 2020 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest