- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborilster
csendes tag
Akkor azt mondod, hogy a gépem nem támogatja a T9300-at és a T9500-at? Mert én az ellenkezőjét olvastam a neten (meg nem mondom, hogy hol, de angol nyelvű fórum volt és azt írta egy srác, hogy ő gond nélkül belerakott egy 9300-ast és frankón megy neki vele). Ezen kívül meg erre a hirdetésre bukkantam a Google-ben búvárkodás közben: http://hardverapro.hu/apro/acer_aspire_5730z_gamer/friss.html, ami azt illeti, nem volt szégyenlős a gyerek, aki ezt a gamer configot összapakolta, nem spórolta ki belőle a T9900-as (!!!) processzort sem...
habár ő beszerzett hozzá persze még egy jobb töltőt, aksit is. Egyébként, ha valamit rosszul gondolok, akkor kérlek, javítsatok ki, kezdő vagyok a fórumon is, azért vagyok itt, hogy a nálamnál szakavatottabbak tanácsát meghallgassam és okosodjak
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Telekom mobilszolgáltatások
- Opel topik
- További aktív témák...
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
- Eladó karcmentes Moto G31 4/64GB / 12 hó jótállással
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3085, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest