- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- Napkollektor - csak úgy
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- eBay-es kütyük kis pénzért
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
yohnsee #6058 üzenetére
Azt hittem játékra kell.
Hát, hogy Photoshophoz milyen proci kell, azt inkább a processzoros topikok egyikében kérdezd meg, vagy a Photoshop topicban.
Én csak ezt találtam:
http://www.adobe.com/products/photoshop/tech-specs.html
De ehhez nem sok-sok ram kell inkább?A virtualizáció azt jelenti, h Win 7-re pl. fel tudsz tenni egy virtuális XP-t, és ha van olyan régi programod, drivered ami csak XP alatt fut, akkor tudod futtatni a Win 7-en is ezáltal.
Pl: nekem olyan régi a scannerem, h nincsenek hozzá 64bites driverek, de a virtuális XP-n tud futni a régi 32bites XP-s drivere, így tudom használni a scannert.A PM45-ös chipset 800Mhz-es ramokat is támogat, tehát ekkorákat is rakhatsz bele. De tudtommal nem sokat dob a gépen az, ha 667-es ramokat kicseréljük 800-asokra, persze a Photoshop lehet profitál belőle, ezt is a Photoshopos topicban kéne megkérdezni, esetleg a nagy ramos topicban.
Az nem gond, h a proci mekkora csíkszélességgel készült, a PM45-ös chipset kezeli a 45nm-t is. Az a lényeg, h a foglalatod Socket P, a chipseted meg PM45.
A listát itt a topicban csináltuk pont ezért, h egy helyen össze legyenek gyűjtve a Socket P-s processzorok, és főbb tulajdonságaik alapján könnyen ki lehessen keresni kinek milyen proci a legjobb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mini PC
- Windows 11
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Formula-1
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440P - i5-4GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Gari!
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900 XTX 24GB be quiet! SB 802 1000W
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest