- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Argos: Szeretem az ecetfát
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanya
nagyúr
válasz
gandras #3769 üzenetére
erlméletileg via kn266-os chipset-tel lett gyártva. ez maximum 266mhz-es ramokat tud meghajtani, de ha véletlen 333/400-as ramokat raksz bele, nem lesz semmi baj, mert visszafele kompatibilisek. ezen weboldal szerint csak 1gb memória pakolható bele összesen
(bár én elővenném a kezelési útmutatóját, mert az én laptopom egy amilo L7300, amit 512mb rammal szállítottak, és ugyanezen weboldal szerint csak 1gb fér bele, én meg megpakoltam 2gb rammal.
mondjuk ha véletlen belemenne a tiedbe 2gb ram ( ha hosszabb távon szeretnéd használni, akkor érdemes), akkor vedd figyelembe, hogy a tényleges memória mennyiségnek 2000mbyte alatt kell lennie, szóval ha nem bootolna be 2gb-vel, akkor vedd maximumra a vga felé megosztott (shared) memóriát, az enyém is 64mb-vel bootol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest