- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kempingezés és sátrazás
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
patesz #12223 üzenetére
Ilyenkor megesik, h a nagyobb TDP-jű processzorhoz másmilyen hűtést fabrikál a gyártó. De ez esetben nem találtam kétféle hűtést, alighanem ezeket egyféle hűtéssel szerelték.
A másik,h 4 magos processzorokhoz többfázisú tápellátó áramkör is kell, lehet, h ezeket kétféle alaplappal gyártották, egyet a kisebb 2 magos processzorokhoz, egyet meg a 4 magosokhoz. De nem találtam eltérést a fellelhető lapok között.Tehát elvileg belerakod, és menni fog.
A hűtés majd kicsit többet fog dolgozni, de bírni fogja.Alighanem a 3 procin kívül a többi Sandy Bridge alapút is viszi:
https://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platformDe csak próba alapon.
Ugyan Googleztam kicsit, de nem találtam olyan fórumokat, ahol említették volna, h csereberélgették a különféle processzorokat. Remélhetőleg az Asus nem korlátozta le a BIOS CPU mikrokódjait, és az összes HM65-ös chipsetbe illő processzort kezeli.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" FHD I HDMI I W10 I Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Be Quiet! 730W
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest