Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
becsitibi
senior tag
válasz
SzaboZE
üzenetére
Akkor a szavaidból ahogy kiveszem,inkább HDMI kábellal csináljam,mert van elég sok szomszéd itt a panelba,szerintem a router gondot megoldom másik topikba,az első kérdésem arra irányult a notebookom képes lenne-e szaggatás mentesen lejátszani a kívánt elvárásaimat,arra megkaptam a válaszokat,egy kis ram csere nem árt,de szerintem egy gyenge 4 magos proci is helyet kap majd,de az még a nem túl távoli jövő zenéje,természetesen majd jelentkezem először a holnapi RAM cserével.

Köszi mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- REFURBISHED és ÚJ - DELL Thunderbolt Dock WD22TB4 (210-BDTD)
- DELL WD19S 130W új, bontatlan dokkolók eladók
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Logitech Laser egér - Multi Device K380 Bluetooth Billentyűzet- Logitech Bluetooth Audio Adapter
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Samsung Galaxy S22 8/128 GB Phantom White ÚJ, gariban cserélt! 6 Hónap Jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pyttawrx