- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: Sencor SMC BS30 aktív hangfalszett bemutató
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Erwinke
aktív tag
válasz
shadow1901 #21262 üzenetére
Bios reset volt. Linuxot nem igazan vagom. Regen volt ubuntura rufussal kirakhato usb bootos. De most azt vlh nem talalom. Ezt meg vlh nem ertem(bar nem igazan foglalkoztam meg vele) mit akar,h menjen meg mit kene letoltenem.
Ramokat meg 2x4GB van benne. Megprobaltam egyiket ide masikat amoda megprobaltan egyesevel is. Es fiokbol eloszedtem is egyet de azzal is ugyan azt produkalja.
Ahogy neztem lehet alaplapi gond is.
Szoval valoszinu,h az lesz.Vagy meg vlmit kiprobaljak?
Koszonom! -
Erwinke
aktív tag
Szép napot!
Lenovo g510 i5 4200M, 8GB ram Samu 860evo(ez zsir új, azt hitte a gazda, h az öreg HDD amiatt csinálja)
Machine check exception errort dob. Még a win se bootol fel. Megpróbáltam újra rakni. 1x bebootolt. Azóta meghal bootoláskor. Fekete kép és egy idő után kékhalál: "machine check exception".
Néztem rá orvoslásokat, h lehet hőfok végett, de ki lett takaritva újrapasztázva. CPU nincs tuningolva. Ramot is cseréltem. De semmi.
Mit próbáljak még ki?
Köszönöm
Tisztelettel Ervin
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Bluetooth hangszórók
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 Gen2 AMD - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- Bomba ár! Lenovo V15-ADA - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Eladó MacBook Pro 14" M3 Pro 11C 14C 16GB 512GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3236
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest