Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Kell e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyalu 1
aktív tag
Üdv!
Van egy Toshiba satellite c50-a-19u laptopom. a gyári akku tönkrement olyan szinten, hogy a gép már nem is érzékelte. Végűl, ha benne volt az akksi a monitor nem kapcsolt be indítás közben. Ha kivettem az akksit, akkor indult hibátlanul. Vettem új akksit, a jelenség nem változott. Ha benne van az akksi akkor a képernyő nem kapcsol be, ha kiveszem és anélkül indítom akkor megy hibátlanul. Win 10 van a gépen. Energiagazdálkodási beállításokat néztem, minden jónak néz ki. Mi lehet a probléma?
-
gyalu 1
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Acer Aspire E14 laptop (ismerősé). Gyárilag win 8 volt rajta. Első alkalommal a hiba úgy kezdődött, hogy nem indult el a windows, hibajavítás sem segített. Fogtam és felraktam a win 10-et. Gyalultam mindent, teljesen "szűz" rendszerrel adtam vissza. Működött is szépen a gép, egészen múlt hétig (nagyjából egy hónapot). Jelenség: Indulásnál durván belassult, majd kb. 10 perc után kiírta, hogy a win hibát észlel, ezért leáll. Majd próbálkoztam a gép alaphelyzetbe állítással, de nem segített. Újra raktam a windowst, gyalultam mindent, de a jelenség nem változott, iszonyú lassú teljesen új rendszerrel is. Ezek után hardver hibára gyanakszom. Ötlet valakinek? Milyen irányba tapogatózzak tovább?
Új hozzászólás Aktív témák
- Projektor topic
- Kutyának sem kellenek a 8 GB-os VGA-k?
- Linux kezdőknek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Hobby rádiós topik
- Revolut
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- MacBook Pro 15 (2018) i7 2,6GHz / 16GB / 512GB SSD / Radeon 560
- ASUS TUF Gaming A15 gamer laptop, Ryzen 7 6800H, RTX 3060 140W, 300hz, dobozában szép állapotban!
- HP ZBook 17 G6 i7-9850H / 64GB RAM / 512GB SSD / Quadro RTX 3000 / Magyar bill / Újszerű állapot
- MacBook Pro 13 (2017) i5 / 16GB RAM / 256GB SSD 4 ciklusos akku.
- Macbook Air 13" M1 2020 A2337 16GB
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
- X670 DDR5 alaplapok kedvező áron garanciával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 512 SSD!
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Pyttawrx