Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 10 – Alapanyagok/készételek többféle felhasználása
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Köszi, ez megoldotta a gondot. Igazából azért nem ezzel kezdtem, mert nem rég (kb. egy hónapja) takarítottam ki. Viszont közben lakáskorszerűsítés volt, úgyhogy sok por volt a levegőben, ez okozhatta, hogy gyorsan megint poros lett.
Most idle állapotban 45 fok körül van a processzor a winchester és a GPU is. Kb fél óra játék után (ami mostmár nem szaggat) 59 fok. Persze a könyv-a-gép-alá-hadd-szellőzzön mod használatával.
Előtte idle állapotban a GPU és a CPU is 55 fok körül, játék elindításakor 65-70 fok, 15 perc játék után 90 fok.
-
törölt tag
Kösz a választ, a HDD sentinel szerint 100%-os a winchesterem, tehát tényleg nem azzal van a baj. A processzor se 100%-on pörög.
Tudom, hogy nem igazán játékra tervezték, nem is játszok sokat, szerintem azért bírnia kellene. Sőt bírta is. Még annak utánajárok, hogy hátha esetleg a játék kapott egy olyan frissítést, amivel baj van.
-
törölt tag
Sziasztok!
Van egy hp g62-a70eh típusú notebookom, amit decemberben vettem. Már akkor is szépen melegedett, de a működésével nem volt gond. Most hogy itt a nyár, viszont jönnek a gondok, Counter-Strike sourceozni szoktam rajta, most gyakorlatilag 2 percig képes futtatni, utána elkezd fenemód szaggatni. A másik, hogy a HDD is nagyon melegszik, windows/linux telepítés közben is és system diagnostics HDD tesztje alatt is thermal shutdown. (Lehet, hogy kettő összefügg?)
(a noti alá még egy kisebb könyvet is tettem, hogy szabadabban tudja fújni a levegőt a ventillátor)
Olvasgattam a fórumban, de nem tudom eldönteni, hogy ez normális még vagy már szervízelni kéne?
Lehet valahogy csökkenteni a HDD maximális fordulatszámát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- ELADÓ: ASUS ProArt Studiobook H7600H 64GB RAM / i9 / RTX Studio / 4K OLED
- Lenovo ThinkPad T480s - i5-8350U
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- 0% THM 4 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pyttawrx