- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Argos: Szeretem az ecetfát
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hurutka
csendes tag
válasz
Hurutka #9732 üzenetére
Találtam megoldást a problémámra! Ha valakinek hasonló problémája volt akkor itt a megoldás!
Samsung laptopokon való BOOT-olási lehetőség:
A probléma megoldásához be kell lépni a BIOS rendszerbe. Bekapcsolás után az F2-es gomb lenyomásával.
Lépjünk az "Advanced" fülre, majd a "Fast BIOS" opciót állítsuk: "Disabled" státuszra.
Ezt követően jobbra nyíl lenyomásával és lépjünk a "BOOT" fülre.
Ezen az oldalon keressük meg a "Secure boot" opciót és állítsuk: "Disabled" státuszra.
Majd ugyanezen az oldalon, közvetlenül az előző beállítás alatt az "OS mode selection" opciót állítsuk: "UEFI and CSM OS" státuszra.
Ezek után lépjünk az "Exit" fülre és a "Exit Saving Changes" opcióval újraindíthatjuk a gépet.
Amennyiben már nincs szükségünk a boot-olás során külső meghajtó használatára, akkor a BIOS-ba való ismételt belépéssel, az "Exit" fülön belül a "Load Setup Defaults"-ra kattintva mindent visszaállíthatunk.
FONTOS! A fent leírt beállítások esetén a gép bekapcsolódási ideje nagysegrendekkel megnő! Ez nem tekinthető
Kicsit buta voltam mivel nem egyből a samsung hivatalon oldán kerestem megoldást a problémámra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- World of Tanks - MMO
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Xbox Series X|S
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Horgász topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MotoGP & WSBK
- Linux kezdőknek
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest