Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sir Gunar

aktív tag

válasz mr dj #2512 üzenetére

Ha a mozgatásra ütögetésre reagál, akkor az kontakt hiba jele, ami lehet egy forrasztáson lévő hajszál repedés is!
    Sztem ha kicsit is jártas vagy az elektronikában akkor forraszd ujra, azaz csak át az összes HDD csatit érintő forrpontot és nézd át a panelt, hogy esetleg nem vmelyik vékony vezető csík adta meg magát, azt még nehezebb kiszúrni, de akár lehet szerencséd is!
    Meg írod ha a tapi pad mellett megütöd, ott is nézd meg mi is az amit mozdíthat az ütésed esetlegesen, ez egy "jó kis türelem játék" lesz, de ha szerencséd van akkor csak ennyi és rátalálsz a bubire!
    Sztem a szervíz is kb ennyit tenne, esetleg ha türelmesebb szerelő kezébe kerül akkor ráméreget és ha ugy sem leli meg a hibát, lap cserét javasol, hiszen nem az ő zsebe bánja!

(csak ugy mellékesen, nekem 2 éve hazafelé Kalocsáról Bp-re megállt az autom és közel 2 órai mindent szétszed-összerak játék végére kiszúrtuk hogy a főkábelkötegben vmelyik szál tréfálkozott velem, na azóta sincsen meg ez a szál és néha világít a kontroll lámpám, majd elalszik és megyek tovább, de hiába rángattam mozgattam, nem találjuk hol van!!)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés