Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Pajac: A csodálatos mandarin
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
yxcv
tag
válasz
orosziem81
üzenetére
Szia!
Az eladás oka biztosan nem ez volt, hiszen teljesen hivatalos üzletből (laptopszalon) teljes áron vásároltam teljes garanciával. Gondoltam már rá, hogy csinálok videót róla, de amikor rákészültem, akkor természetesen nem hozta a a hibát. Amikor pedig nem készülök rá, persze hogy sokszor villan (mint ma reggel indulás előtt is).
Igyekszem rögzíteni, mert ha le is adom szervizbe, lehet, hogy pont ott se fogja ezt produkálni. Amúgy lényegében olyan, mintha elsötétülne, majd felvillanna a képernyő, de az ikonok például nem "töltődnek be" újra. Mármint láttam olyan videót erről, ahol az ikonok is egy pillanatra eltűntek az asztalról, aztán mintha szépen sorban ismét megjelentek volna, mintha "visszatöltené" az asztalt. Nálam konkrétan a kép villan, de mindenképpen próbálom felvenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- New World - az új Amazon MMORPG
- Gumi és felni topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
- Xbox tulajok OFF topicja
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Olcsón hozhatod ki a maximumot régebbi Intel CPU-kból
- Arc Raiders
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- Asus ROG Zephyrus G15 - 15.6" 4K 120Hz - Ryzen 7 6800HS - 24GB - 512GB - RTX 3060 - 2 hó garancia -
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akksi,MS2148
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Pyttawrx