- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
-
LOGOUT
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
Kérés előtt olvasd el az alább található összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
artiny
őstag
válasz
Dell XPS #17870 üzenetére
Miért rossz a Lenovo garanciaztatasa?
Amugy nekem egyszer sikerult gariztatnom a lenovo s205 -t. A LCD pántja megvolt repedve és felhivtam mert gyartoi garanciat kaptam. Szoval felhivtam mondtam hogy elrepedt a pánt. Kikuldtek egy futárt ingyen és vissza miutan kitisztitottak és kicsereltek a LCD belso burkolatat és a pántokat. Szoval ez valszeg az en hibambol repedt meg,de megis ingyen kicsereltek és hozták.Melyiket ajanlod akkor?
ha uj gepet akarok akkor figyelek majd rá hogy milyen gyartotol vegyek ....azert kerdezem.
Egy masik az ASUS al volt,...miután a testverem a falnak vágta a laptopjáta hdd je széttort mert nem lehetett kimenteni semmit szinte eppen. Az aljazattal is volt gond valahol megrepedt. Na .... o valaszhtatott hogy var az alkatreszre vagy kb. 1 ev hasznalat utan kifizetik az árát a laptopnak.
Szerinted az ASUS vagy ACER kozul melyik jobb e teren,vagy akar minosegben egy olcso low kategorias laptopnal?
Új hozzászólás Aktív témák
NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
• Az ár nem képezheti vita tárgyát, szabadon eltérhet mindenki le és felfelé!
• A jobb áttekinthetőség érdekében a kész árazásokat OFF-ba tesszük!
• Az árazás szükségszerűen bizonyos mértékig szubjektív.
• Privátban árazás nincs!
• Csak a topik ármesterei árazhatnak!
• Képről nem árazunk!
• OFF hsz.-eket nem kérünk, ha kérdésed van azt privátba várjuk.
• Ha valami kimaradt vagy hiányos, akkor ne írj új hsz-t, az Ármesternek írj pv-ot és majd ő javítja.
• Beárazós topikok listája!
Szoftver adás-vétel szabályozása a Hardveraprón (2017.04.04.)
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia
- Ritkaság! Hibátlan Prémium felsőkategóriás LGA 1700 Alaplap! Asus Rog Strix Maximus Hero Z790 Wi-Fi
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest