- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sparks: 15 év droid után iPhone tapasztalat, 7 nap alatt
- ldave: New Game Blitz - 2025
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
Új hozzászólás Aktív témák
-
deter
aktív tag
válasz
#41133696 #14 üzenetére
Szívesen! ASC-t felesleges megvenni. Ugyanis a töredezettség-mentesítője ingyen elérhető. Másfelől, ritka rossz a terméktámogatás. Jeleztem egy hibát (mivel úgy reklámozzák magukat, hogy micsoda remek vevőszolgálat hipp-hopp segítenek) erre egy teljesen irreleváns dologról kérték, hogy csináljak képernyőmentést. Persze megettem és mellékeltem egy processmontior logot is, amit érdemben legalább ért volna valamit. Na ennek már vagy 2 hónapja, azóta sem válaszoltak, miközben kettő programom is van tőlük. Nem baj WOT-on lepontoztam őket én is.
Duplicon:
Próbáltam jómagam is az általad írt programot. Bár tény és való, hogy funkció gazdagabb, de egyrészt nem voltam a sebességgel megelégedve. O&O viszonyítva lassabb, és szétbarmolta a rendszerpartíciót. És nincs zone fillinghez hasonló funkciója. Bár lehet, hogy valamit hangolni kellett volna rajta. Másfelől az egyik teszt partícióval sem boldogult. Még egyszer kiemelem, csak is Auslogics Disk Defrag birkozott meg vele...
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED monitor topic
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- PlayStation 4
- E-roller topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Eredeti - Choice - Bundle - Steam kulcsok beszerzése. Írj kérés PM-et!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3200, 100% Akkumulátor
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest