Keresés

Aktív témák

• Kobe

veterán

válasz Leeza #27612 üzenetére

én is tervezek sok mindent, de letudtam magamban, hogy X idős koromra ezt és ezt szeretném, és ennysi. Nem állok neki nap mint nap ezen pörögni, nem az erről való filozofálgatás teszi ki a kapcsolatról alkotott gondolataim nagy részét, ugyanúgy csinálom mellette a mindennapi dolgaimat, próbálok/próbálnék másról beszélgetni. Valahogy az, hogy 200ezredszerre is végighallgassam ugyanazt, 1, elveszi a kedvem attól, hogy a jövőben megvalósítsam bármelyik részét is....mintha kézikönyvből nézte volna ki, mi az amivel el lehet ijeszteni egy pasit, gyerek, házasság, gyűrű, stb, és pontosna ugyanezeket harsogja. 2, nem csak a jövőbeni dolgoktól vezsi el a kedvem, hanem a jelentől is, mert vhogy közös programnak nem tudom elképzelni, hogy leülünk, és tervezgetünk egy jót közösen, inkább mennék moziba, csinálnék mást, ami szórakoztató....
    Nem az a baj, hogy megosztja 1x-2x. De az hogy mindennapi téma a szülés, esküvő, eljegyzés, stb, már kiakaszt. Ezt bezzeg megosztja, de másról szinte semmit, max anynit hogy elfáradt a melóban, 2 mondat erejéig, de hogy barátaival tlaálkozik, cslaáddal mivan, azt legtöbbször utolag tudom meg....ha pl megkérdezem msnen, merre járt, mert nem láttam fenn egész nap, akkor jah, xy-al elmentünk sétálni, stb.

Aktív témák

Hirdetés