Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szellem.: ATK Blazing Sky X1 V2 Extreme 2.0. Tényleg 2.0-a!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ketogén étrend
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
aggleány
addikt
Az Anyukás topikot láttam, de mivel nem vagyok és nem is leszek soha anyuka, ezért nem mentem oda, mivel nincs hozzá közöm.

Részemről nyitott vagyok mindenfélére, úgyhogy most már csak az kell, hogy legyen téma.
Jöhet pasielemzés, ezoizé, kutyamacska, meg még elég sok minden. Ellenben nem vagyok képben pletykák, divat és smink témában, az nem az én profilom. Számomra ismeretlen témákban is szívesen olvasgatok mindenfélét egy bizonyos határig. 
Most nemrég szóba került társaságban a férfiak viselkedése című témakör, hát elég érdekes dolgokat hoztunk össze.

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ASUS ROG Strix G18 Gamer laptop , i9 14900HX , 16GB DDR5 , 2K 240HZ , RTX 4060
- 30000 forint értékű H&M utalvány
- Vadonatúj, bontatlan AOVOPRO V1MAX PRO elektromos roller 500 Watt, 1 év gari
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! ASUS H81M-A H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple Magic Keyboard A2261, magyar billentyűzet iPad Air 11"/ iPad Pro 11" - 27% ÁFA
- Dell Wyse 5470,14",FHD,Touch,N4100 CPU,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,IR KAMERA
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Jöhet pasielemzés, ezoizé, kutyamacska, meg még elég sok minden. Ellenben nem vagyok képben pletykák, divat és smink témában, az nem az én profilom. Számomra ismeretlen témákban is szívesen olvasgatok mindenfélét egy bizonyos határig.