Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- talmida: My Art II.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
BlackSeven
üzenetére
Igazán nincs mit, én köszönöm a problémámra adott válaszokat.

Amennyiben beválik ez a próbaversiós NOD lehet, hogy váltok fizetősre ..., bár mostanában nagyon meg kell gondolni, hogy mire ad ki pénzt az ember.

-
sz.j
nagyúr
válasz
BlackSeven
üzenetére
Szia.
Karanténból visszaraktam mindent az eredeti helyére.
NOD32 töröl, majd újratelepítve és frissítés után az újrarakott nod is megtalálta a fertőzött fájlokat, amit a fent kitárgyalt módon sikerült törölni a gépről.üdv.
-
sz.j
nagyúr
válasz
BlackSeven
üzenetére
Akkor ezt nem értem
, mert mint írtam ezt csináltam és még sem törölte, hanem visszaállította .....Ez nem azért lehet mert csak a 30 napos próbaversiót használom?
-
sz.j
nagyúr
Sziasztok.
Aránylag sürgős segítségre lenne szükségem, mert futtattam a 30 napos probaverziójú, de még csak kb. 10 nap telt el, NOD32 v4.2 virusírtót és legnagyobb meglepetésemre talált két Java/Mugademel.A trójait, amit karanténbe is rakott.
Meglepetésem azért volt mert nem sokkal előtte futtatott Emisoft KIT és a Malwarebytes AM sem talált semmit ....., de mindegy.
Ezt követően szerettem volna törölni a gépről a fertőzött fájlt, de dem tudtam, mert amikor a "Törlés a karanténból"-ra klikkeltem, akkor nem törölte a gépről hanem visszaállította azt.
Kérdésem az lenne, hogy ennél a NOD-nál hogyan lehet véglegesen törölni a gépről a trójait (fertőzőtt fájlt)?
-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Köszi, majd próbálkozom.

-
sz.j
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
"... A Comodo ill. Outpost kb egy szinten vannak, van amikor ez, van amikor meg az végez előrébb, szinte elhanyagolható eltéréssel"
Még akkor is igaz ez a megállapítás ha nálam a Comodo v2.4 frissített változata van fenn?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Parfüm topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Sweet.tv - internetes TV
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- AKCIÓS!! áthajtós érintős 360 szinteÚJ Dell 16 Plus 2-in-1 Ultra 7 258V Intel Arc 140V 32GB 2TB SSD
- Új Lenovo T14 Thinkpad G5 WUXGA Ultra7 155U 12mag 32GB RAM 1TB SSD Intel iGPU Win11 Pro 2év Garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 11 i7 / 32GB / Garancia 2026.11.19
- Több db 512GB M.2 NVMe PCIe Gen3 x4 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

, mert mint írtam ezt csináltam és még sem törölte, hanem visszaállította .....