- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Win 10 LTSC: hülye vagyok?
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pete_21
addikt
válasz
ForRedGlory #2978 üzenetére
További beállítások, Hálózat, Személyi tűzfal. Itt milyen szűrési üzemmódon van? Ha interaktív, akkor meg kell kérdeznie a tűzfalnak, hogy engeded-e, amikor valami kommunikálni akar az internettel. Ha házirend alapú, akkor csak azt engedi, ami már a szabályoknál van. Lehet, hogy neked ezen van, azért nem kérdezi meg.
Állítsd át interaktívra.(#2977) djyuri: Ezt én sem értem... Amikor valami külső támadás éri a gépet, akkor azt a tűzfal automatikusan blokkolja, nem kérdezi meg, hogy mit akarsz vele.
Ha meg valami program volt, ami kommunikálni akart, az más. De lehet, hogy valami vírust/malwaret engedett a húgod. De akkor meg ne a programot szidd.(bár ha a húgod az ő gépén engedte, akkor nem értem, hogy a te géped hogy halt be...)
Futtass Malwarebytes Antimalwaret, Super Antispywaret. De itt biztos segítenek. -
válasz
ForRedGlory #2981 üzenetére
Mivel 5-ös verzióról van szó, várd meg HZoli87 válaszát, mert én még az 5-öst csak egy pillanatra tettem fel megnézni milyen.
Linuxot használok... -
válasz
ForRedGlory #2978 üzenetére
Mármint engedni, hogy kommunikáljon? Pl. Torrent? A portot szeretnéd engedélyezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3445, 97% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest