- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakkimcer
tag
válasz
Weareus
üzenetére
sejtettem, hogy pilóta vizsgás lesz

köszi az infokat
régebbi bejegyzéseknél olvastam, hogy fontos az RFDR
viszont csak olyan videókat találtam buildekre, ahol még nincs RFDR opció használvaismertek olyan build oldalakat, videókat, ahol 300+x buildek-re is vannak ötletek?
efelettieknél olyan grace-eket használnak, amik nálam még nincsenek
itt találtam egy jó leírást abyss-hoz [link]
33 szintnél már megjelennek a gracekdual sword-öt preferálom, de párszor kapott segítségnél látom a kunai-t dobálják elég hatékonyan, ami meg inkább ninja skill fejlesztést jelentene
-
rakkimcer
tag
válasz
Weareus
üzenetére
köszi az infokat
már egy ideje Nioh pályán vagyok, csak visszajárok kimaxolni a többi szintet
The Demon King Revelated küldit farmolom Itokuri spirittel
egyedül addig megyek, amíg velem van Hanzo és a lány, ez így elég gyors
rengeteg cucc esik, ami nem kell azt elég jól el lehet adni300+42 a legmagasabb felszerelés
abyss-nál eljutottam a 30. szintig
lassan, de biztosan haladok
-
rakkimcer
tag
válasz
Weareus
üzenetére
köszönöm
Demon-ra Wise váltva elég rendesen emeltek az erősségen
párszor neki mentem a Two in the Shadows-nak (Okatsu, Hattori Hanzo), elég szemetek, hogy egyszerre adják be őket
Iga-Style azért könnyebb volt, egymás után jönnek Okatsu, Hattori Hanzo, Giant Toad, igaz közben vannak ninják elterelésnek
Main küldik meg vannak, már csak a Sub-okat csinálom
-
Deck
titán
válasz
Weareus
üzenetére
Fenn van persze. Mindjárt csinálok képeket és küldöm pm-be!
100% firearms ellenállásom van így sokkal könyebb a játék. lista róla mi minden ellen jó: [link]
Abyss hosszú volt, bár 1 hiteltem kb mindenkit végig. A kardból kellett egy iai quickdraw és floawing shadow verzió is és akkor bosstól függetlenül használod. Ha humanoid fejbelövöd íjjal majd iai rá, máskülönben flowing shadow.
-
sp8787
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
A 4 npc-t/revenantot kell megolni utan hagyni hogy Oda/Obsidian kinyirjon es es replay.
Katana+Backwave Tempest sima ugy.
Wotw-on nem veszes, wotn ha nincs jo build akkor mar az lehet.Gilded Deception-nal az elso 3 revenantot a legvegen es hagyni ,hogy a 4ik kinyirjon majd replay. A Fare For the Afterlife-nal a 4 npc-t majd hagyni ,hogy Sarutobi megoljon utana replay.
-
-
sp8787
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
A Tempering-nek a lenyege ,hogy amig nincs eleg Umbracite-ed a sporolos megoldas-t kell hasznalni.
Pl. Close Combat Damage 20%-ot akarsz rarakni vmire.
Ha van a fegyveren ezzel egy csoportban levo/utkozo pl. Close Combat Attack (Critical) es arra allva nem ad sehol CCD20-at akkor visszamegy a sima Reforge-ba es Reforge-olod azt a stat-ot vmi masra. Majd vissza a Tempering-be es megnezni mit ad. Ez ciklus amig nem lesz meg amit akarsz.Ha eleve csak olyanok vannak rajta amik nem utkoznek akkor magasabb az esely mert az osszes slot szoba johet.
-
Deck
titán
válasz
Weareus
üzenetére
Rengeteg damage stat van ami csak szöveg de temperelni kell. A 2-be sokkal egyszerűbb ez a rész amúgy. A háromszögnél fix statok közül választhatsz ha jól rémlik de mindjárt visszarakom, úgyis megakartam mutatni a buildem
(sok haszontalan stat van, de sok jó is)
[link] -
Deck
titán
válasz
Weareus
üzenetére
Wise-tól esik igen.
Kifarmolható de sok cuccodra kell tenni, hogy 100%-ot kapj. + set bónusz is kell és magasabb random statok, accessoriek.
Min játszol? PS vagy PC?Amint lett Wise nekem mentem Abyss-ba. Az elején 34-37ig farmoltam egy jó darabig, hogy minden meglegyen. Átlehet a zöld cuccokat alakítani narancsba :D
De ha dc-n tudnánk beszélni vagy valahol akkor könyebben eltudnám magyarázni ezeket.
-
Kai_Rong
senior tag
-
Kai_Rong
senior tag
válasz
Weareus
üzenetére
Normal soul match-csel +50 a max, de ha találsz Soul Match (Inheritable + Value) ability-s weapont, akkor fölé is tudsz menni.
A max + szintet az egyes NG cycle-ök nyomják feljebb amúgy, a +10 szerintem sima NG+ lehetett, szóval ha átmész egy magasabba, akkor a kovácsnál tudsz feljebb menni.
-
Weareus
addikt
válasz
Weareus
üzenetére
Közben sikerült kifarmolnom valahogy egy 171+(x) levelű divine valamilyen fegyvert. Ezt soul matcheltem egy kusára, (az volt 16x+(y) levelen, most 171+(y).
Elkezdem a pluszos értéket felhúzni. Ezt régen 10-ig lehetett, de szerintem sok minden változhatott, mert én már + 14-16 körül járok talán...
Érdekes -
Deck
titán
válasz
Weareus
üzenetére
Fasza cucc az abyss de előtte kell egy kezdetleges build, sőt Wise-nál unlockolodnak majd grace-k amik fontosak lesznek. (ruhák, fegyverek) Utána kifarmolod a komplett builded, majd végig mehetsz az egész Abyss-on. Csak a fejleszteni kell majd a végéig. Jobb esetben 1hit-elni fogsz mindenkit és ellenálhatsz a dolgok 99%-nak.
Ha érdekel a téma bővebben, részletesen csak szólj és írok regényt.
-
Deck
titán
válasz
Weareus
üzenetére
Level farmhoz pakolj mindenre amrita xp bónuszt, spirit is van hozzá és a békát érdemes farmolni sub missionnél.
Nem kell minden. Folyamatosan oldja fel de térkép nézetben látod, hogy haladsz a jobb alsó sarokban ha jól emlékszem. Utána le kell nyomni a Queens Eyes küldit és utána unlockolja a következő nehézséget.
Ne csodálkozz ha sokszor több száz szintel leszel az ajánlott alatt. Egy build építés mehet már és csak fejleszteni kell majd, fix szettekkel. A Wise-os cuccokkal meg majd utána kiegészíted
. Viszont balance nincs a Nioh 1-be. 1hit leszel majd és te is 1hit-elsz. Csak a damage számít.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700 32GB DDR4 500GB SSD 1TB HDD RTX 3060 12GB Zalman S2 TG FSP 800W
- BESZÁMÍTÁS! Akár részletfizetés 0% THM ÚJ AMD RYZEN AM4 processzorok 3 év garanciával 27% áfaval
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Apple iPhone 15 Pro Max / 512GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 84%
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest