Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• unrealnoise

senior tag

válasz ayo #9589 üzenetére

Ha, nah jött valaki, akinek ismét nagyon nagy arca van és megmondja a tutit. :D

Pont akkora hagyománya van, hogy képes vagyok erre a szövegedre egy [vgchartz-os] linkkel szolgálni. A wii U akkora bukta, hogy csak nah. Kultúra ide vagy oda. De itt vagyok én is. Lehet vennék egyet. Lehet venni is fogok, de nem látom a Nintendon, hogy nagyon törné magát azon, hogy vegyek is.

Tudom egy vgchartz-os linkért pofánbaszás jár, de a számokat meg lehet nézni, és a legtöbb sastós, meg üzleti jelentés alapján fedik is a valóságot. Semmi fanboyság nincs abban amit én mondtam, te jössz itt hülyeségekkel.

Én egy tényt mondtam, szarul áll a Nintendo. És nem látom, azt, hogy apróságokon dolgoznának, nem látom azt, hogy erősíteni próbálnának olyan piacokon, ahol most gyengébben mennek. Mert igen, OTT van a legnagyobb tér a bővülésre, ahol a cucc nem nagyon ment eddig. Ehhez szemléletváltás és profi munka, marketing kell. Csodát a Wii U-tól már nem várok, ahogy senki sem.

De egy rohadt magyar eshopra nem futja? :D NA ne vicceljünk már... Arról nem beszélve, hogy a Nintendo.hu egy vicc, a többi nagy játékplatform oldalához képest.

Más kérdés, hogy én nem nézlek hülyének, mint te engem, mert gondolom tisztában vagy azzal, mennyire is megy a nintendo gépe, csak akkor legyél szíves felfogni és értelmezni azt a valós kritikát, amit írtam. És igen, azt a fránya fenti linket azért is beszúrtam, szeretettel: renátó...

ui: mondom és írom ezt úgy, hogy messze a legjobban egy Nintendo gépre fáj most a fogam (az Oculus után legjobban.)

Új hozzászólás Aktív témák