Hirdetés
Legfrissebb anyagok

LOGOUT témák
	- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
PROHARDVER! témák

Mobilarena témák

IT café témák

GAMEPOD témák

Keresés
		Új hozzászólás Aktív témák
- 

Általában UK angolok vagyunk (sajnos nem írek, de már megbántam ill. nem néztem eléggé utána reg előtt) és szeretünk drágán venni játékokat.  Vagy nem, de Magyarország sajnos nem régió. Németül tudók előnyben, talán ők is jobban járnak. Oroszokat nem is néztem, pedig elvileg van középfokúm... Vagy nem, de Magyarország sajnos nem régió. Németül tudók előnyben, talán ők is jobban járnak. Oroszokat nem is néztem, pedig elvileg van középfokúm... 
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda

Téma tudnivalók

TILOS A WAREZ! 
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Aktív témák
		- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- TCL LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Nagyrobogósok baráti topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Windows 10
- Arc Raiders
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
	- Logitech G29 kormány és pedál szett, hibátlan állapotban 3 hó garanciával üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Ghost of Yotei Collector's Edition játék
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép EA FC 26 játékkal, 3 év gyári Sony garanciával
- Ninja Gaiden 4, PS5, hibátlan állapotban
Üzleti előfizetők hirdetései
	- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- BESZÁMÍTÁS! MSI H310M i5 9500 16GB DDR4 120GB SSD 2TB HDD RTX 2060 Super 8GB ÚJ Zalman T4 Plus 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- AKCIÓ! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vagy nem, de Magyarország sajnos nem régió. Németül tudók előnyben, talán ők is jobban járnak. Oroszokat nem is néztem, pedig elvileg van középfokúm...
 Vagy nem, de Magyarország sajnos nem régió. Németül tudók előnyben, talán ők is jobban járnak. Oroszokat nem is néztem, pedig elvileg van középfokúm... 
 Dr.F.E.R.I.
 Dr.F.E.R.I.