Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Mister_X nagyúr válasz  tariattila

üzenetére tariattila

üzenetéreVan egy egy és egy négy éves öcsém (akikkel az esetek többségében nekem kell foglalkozni), plusz még koncsik is írta, hogy működik a rendszer. Nem azt mondtam, hogy ott kell ülni mögöttük, de meg kell szabni azt az intervallumot, amíg játszhatnak és felállítani a bizonyos szabályokat (kontrollereket nem dobáljuk, lemezeket apa/anya cserél, stb.). A hülyeséget pedig csinálhatják, amíg nincs anyagi/egészségi vonzata, hiszen gyerekek. Inkább, mint hogy valami gép előtt üljenek. @koncsik: ha majd lesz családom, én is lányokat akarok - aranyosabbak, apásabbak, mint a fiúk  
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! 
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Nintendo Switch 2 // Számla + Garancia //
- Playstation 5 Slim Disc Edition 1TB, újra fémpasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation VR2 szett, töltőállomással és merev hordozótáskával, Bp-i üzletből eladó!
- Eladó Hori Split Pad Compact (Switch)
- PlayStation 4 Pro 1TB 7216B, frissen pasztázva, 6 hó garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- BESZÁMÍTÁS! HP EliteDesk 800 G1 TWR brand számítógép garanciával hibátlan működéssel
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Dr.F.E.R.I.
 Dr.F.E.R.I.