Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
Új hozzászólás Aktív témák
- 

horkovy24 senior tag válasz  koncsik

üzenetére koncsik

üzenetéreEgyem meg a kicsi szívét!  Nagyon aranyos jelenet lehetett ahogy így leírtad! Nagyon aranyos jelenet lehetett ahogy így leírtad! Hát igen nehéz a gyerekekkel. Nekem még nincs gyerekem de a nővéremnek van két pici lánya az egyik 5 másik 1 éves és sokat szoktam neki besegíteni náluk onnan tudom hogy nem egyszerű a dolog. Elég sokszor szoktak nálunk aludni persze a nagyobb lány de tudja ha játszani szeretne akkor szólnia kell nekem és én elindítom neki a játékot. Persze csak és szigorúan a Wiimote-al mert a Gamepad-et nem merném rábízni a kis rosszcsontra. Hát igen nehéz a gyerekekkel. Nekem még nincs gyerekem de a nővéremnek van két pici lánya az egyik 5 másik 1 éves és sokat szoktam neki besegíteni náluk onnan tudom hogy nem egyszerű a dolog. Elég sokszor szoktak nálunk aludni persze a nagyobb lány de tudja ha játszani szeretne akkor szólnia kell nekem és én elindítom neki a játékot. Persze csak és szigorúan a Wiimote-al mert a Gamepad-et nem merném rábízni a kis rosszcsontra.   
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! 
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Házimozi belépő szinten
- Veszélyben az adataid? Gond van a WD népszerű HDD-ivel
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Mozilla Thunderbird
- Kuponkunyeráló
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital 1TB // Számla+Garancia //
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim lemezes 1TB-os gép EA FC 26 játékkal 2 év gyári Sony garanciával
- PS4 Pro /1TB/ 7016B
- Új, bontatlan dobozos, PS5 Slim Digital gép EA FC 26 játékkal, 2 év gyári Sony garanciával
- XBOX Series S 512GB, 6 hónap teljeskörü garanciával, üzletből eladó!
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One 500GB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- PS5 PlayStation 5 Slim (lemezes, 1TB) kiváló állapotban! 6 Hónap Jótállás
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Nagyon aranyos jelenet lehetett ahogy így leírtad!
 Nagyon aranyos jelenet lehetett ahogy így leírtad! 
 Dr.F.E.R.I.
 Dr.F.E.R.I.